G-bernagn Minik1Civciv Allahım gönlünüze göre tüm kolaylığı ile en hayırlı en güzelini nasip etsin ben daha yeni pazartesi öğrendim cinsiyeti bir Prenses geliyor evimize Allahım herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💞🧿
Minik1Civciv G-bernagn ay canım benim ne güzel dua ettin amin ecmain 🤲🏻🥰 Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Sağlık ile hayırlısı ile. Bebişlerimiz sağlıkla bir avazda kavuşalım inşallah 🫶🏻🌸🤲🏻💐
Rabia_Han_Dikmen97 Minik1Civciv ikinci oğluş geliyor ilk oğlum 7 yaşında ozaman erkek senesiydi 2025 de bence erkek senesi
Nisasena-2727 Minik1Civciv Benimde iki kızım var 14 haftalık hamileyim daha öğrenemedim cinsiyeti ama gönlümüzden bı oğlumuz olmasını çok istiyoruz hayırlısı olsn insalah
Minik1Civciv MG1994 maşallah Rabbim size de iki meyveyi nasip etmiş sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza yavrularımıza 🫶🏻🌸🤲🏻
tugbaozdemirkan41 Minik1Civciv 13+6′da net kız dendi. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🩷
Minik1Civciv tugbaozdemirkan41 maşallah ne kadar erken göstermiş kendini genelde erkek bebekler kendini erken gösterir kızlarda pek net konuşup emin olamıyorlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🫶🏻🤲🏻
KubraYksl1 Minik1Civciv inanın o kadar tuhaf ki. Ertafım da sadece 2 kişi kız bebek bekliyor gerisi erkek. Ama onların etrafına bakınca d derken bebek bekleyen tek kişi benim.
BusraUfuk Cansell51 14 haftaliktan kontrole gittigimde benimde bir cikinti vardi erkek sanmistim , ama doktor bu hafta erkek pipisine gore kucuk klitoris cikintisi olabilir demisti dedigi gibide oldu kız 🌝