Sevinc44 Minik1Civciv mide bulantısı, baş ağrısı yoktu, cildim kötü oldu ve olmaya devam ediyor ://, cin takvimi Rus takvimi hepsinde kız çıktı 😂 gibi kıza işaret eden bir sürü Instagram sacmaliklari… ben de inanmıyordum ama tuttu 🥰
Sevinc44 BusraUfuk ben de bunu yaşadım, hamile olduğum ilk andan itibaren erkek hissettim. Kız istiyordum ama sağlıklı olsun diye dua ettim hep. Çevremdeki herkes de erkek dedi ama kızım olacak 15. Haftada fetal dna ile öğrendim göstermedi ultrasonda 🥰
Asngdn_ Minik1Civciv ikimizinde gününe aynı hamilelik benimde bir oğlum var merakla cinsiyetin öğrenmeyi bekliyorum cin ve Rus takviminde kız çıktı bi kaçta eski testleri denedik kız çıktı hayırlısı artık merakla bekliyoruz 😂
Minik1Civciv Asngdn_ 😂😂😂 hiç denemedim kuzum ben ama inşallah gönlümüze göre nasip etsin hayırla sağlıkla Rabbim 🫶🏻🤲🏻
Hnfcls Minik1Civciv rabbim gonlundekini hayırlısı ile hayırla nasip etsin aynen öyle bende kızım olsun istedim dediğin gibi 2 sinide istiyor insan ama rabbimin takdiri daha hayırlısı ise elhamdülillah 🤲☺️
Mavili1480 Cansell51 Banada çıkıntı var dedi erkek dedi ama kesin demedi 1 ay sonra kesin olur dedi bekliyorum bakalım 😊
Minik1Civciv tugbaozdemirkan41 maşallah ne kadar erken göstermiş kendini genelde erkek bebekler kendini erken gösterir kızlarda pek net konuşup emin olamıyorlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🫶🏻🤲🏻
Minik1Civciv MG1994 maşallah Rabbim size de iki meyveyi nasip etmiş sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza yavrularımıza 🫶🏻🌸🤲🏻
Minik1Civciv G-bernagn ay canım benim ne güzel dua ettin amin ecmain 🤲🏻🥰 Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin Sağlık ile hayırlısı ile. Bebişlerimiz sağlıkla bir avazda kavuşalım inşallah 🫶🏻🌸🤲🏻💐
Mavili1480 Cansell51 14.haftadayım 13 te erkek dedi doktorum 1 hafta oldu 16 ya da 17 de gideceğim kesin olur galiba olmazsa da detaylıda artık