Gizemburcuu Bir oğlum var 🤲🏻 ikizlere hamileyim biri kız biri erkek 😍Sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah
Minik1Civciv Gizemburcuu oy maşallah canım bende ikizim benim ikizim de erkek. İlk oğlum da ikizdi ama biri gelişmedi. Şimdi 11+5 haftalığım gönlümden geçen kız ama tabi önceliğim sağlık 🫶🏻
Btl066611 Minik1Civciv erkek senesi bu sene ve doktorum büyük ihtimalle erkek dedi pazartesi randevum var bunda da erkek derse alışverişe başlamayı düşünüyorum hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatle kucağımıza alalım inşeAllah ama eşim ve çevremdeki herkes kız bekliyordu ama tam tersi çıktı 😂 hamileligiöi öğrenmeden önce de rüyamda erkek bebek görmüştüm bende hep tersine yordum ama olmadı 😂
Minik1Civciv Btl066611 bende oğlumda ikiz kızlarım oluyordu anlamına baktım erkek bebek. Oğlum ikizdi ama biri gelişmedi. Şimdi bende 11+5 haftalık hamileyim. 15 aylık da oğlum var gönlümden geçen kız Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıkla nasip etsin sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularımıza 🫶🏻💗🤲🏻
Burcumirackutsal1 Benimde 2 oğlum var 13 haftalık hamıleyım bugün gostermedı cinsiyetni inşallah sağlıklı bı kızım olur çok ıstıyorum rabbım herkesin gönlüne göre sağlıcakla versın
Minik1Civciv Burcumirackutsal1 ay canım benim inşallah Rabbim ikimize de sağlıklı bir kız evlat nasip etsin 🫶🏻🤲🏻🌸
Cansell51 Mavili1480 amin 13 hafta dayım Dr çıkıntı var dedi kimseye deme dedi var gibi dedi erkek dedi Felan kafam karıştı acaba yanlış görmüş olabilir mi
BusraUfuk 18+1 kızımız olcak 🥰 hep kızım olsun isterdim . Hamile kaldigimdan beri icime erkek dogmustu ruyamda hep erkek bebek gormustum . Doktor kiziniz olcak dediginde eminmisiniz bak dogrumu gordunuz diye defalarca sordum şok oldum 😅
Cansell51 BusraUfuk bende aynı sizin gibiydim kız hissediyrium.hep asermem oğlundan çok çok farklı oldu ama çıkıntı var dedi
Sevinc44 BusraUfuk ben de bunu yaşadım, hamile olduğum ilk andan itibaren erkek hissettim. Kız istiyordum ama sağlıklı olsun diye dua ettim hep. Çevremdeki herkes de erkek dedi ama kızım olacak 15. Haftada fetal dna ile öğrendim göstermedi ultrasonda 🥰
Mavili1480 Cansell51 Banada çıkıntı var dedi erkek dedi ama kesin demedi 1 ay sonra kesin olur dedi bekliyorum bakalım 😊
BusraUfuk Cansell51 14 haftaliktan kontrole gittigimde benimde bir cikinti vardi erkek sanmistim , ama doktor bu hafta erkek pipisine gore kucuk klitoris cikintisi olabilir demisti dedigi gibide oldu kız 🌝
Ela-01 Gulserennnnnn canım keseye bakma benim ilk yuvarlakti kız denildi hep hemen hemen 20.kisi sonra oval oldu erkek cinsiyetimiz