Guzelgunlerrr Nuriay benim adetimde geçmişti ama geç yumurtlama gördüm 12.günü test yaptım yumurtladıktan sonra🫢
Nuriay Guzelgunlerrr adet olursam yumurtlama testi alicam bisey sorucam Trend yolda yumurtlama testi varmı acaba ? bilen varsa linkini atsin
Guzelgunlerrr Sumiire canım ben geç yumurtlama gördüm 12.günü yaptım 4 gün geçti adetmden evet 2 gün önce daha hafifti bugün daha koyulaştı😍
Guzelgunlerrr Nuriay canım bende bir gebenin günlüğünün aldım trendyoldan laboquick almıştım hiç doğru çıkmadı
ymryzc0 Nuriay https://www.trendyol.com/innovita/30-adet-ovulasyon-2-adet-ultra-hizli-gebelik-testi-p-200079242?boutiqueId=61&merchantId=411321 bunu almıştım kullanmadım ama hamilelik testi hediyesini kullandım sonra hamile iken ovulasyonda belirgin oluyo dediler diye denedim belirgin çıkmıştı güvenilirdir diye düşünüyorum
BuketKrnn Guzelgunlerrr kuzum herhangi bir belirtin var mıydı yoksa sadece gecikmeden kaynaklı mı yaptın test ?
ezoocum Guzelgunlerrr sizi ümitlendirmek istemem ama ben de böyle öğrendim akşamına kan verdim 27 ile öğrenmiştim ama siz emin olmak için kan verin