Jdjdjdldl Deryayurt daha önce kayıp yaşadım şimdi korkuyorum ümitlenmek istemiyorum olmazsa diye uzun süredir istiyorum çünkü
Deryayurt Jdjdjdldl o zaman iki gün sonra sabah ilk idrarla bidaha test yap canım koyulasma görürsen biraz daha emin olup gidersin kan vermeye
Jdjdjdldl Deryayurt teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler alırım bu arada ovülasyon testi yaptım bugün ve iki çizgi çıktı
Merve8155 Nuriay bende adete 1 hafta kaldi bugun kan verdim 0.1 cikti moralim cok bozuldu yumurtlama gununu degerlendirmistim.catlamaninda ikinci gununu degerlendirmistim
Jdjdjdldl Guzelgunlerrr korkuma gidemiyorum eşimi de heveslendirmek istemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin minik 🙏🏻
Guzelgunlerrr Jdjdjdldl inşallah istersen biraz daha dur için rahat etsin ama bende kan sonucum çıktıktan sonra baya bi inanamadım çok ağladım🥹
Evrim-96 Jdjdjdldl benim de reglime 3 gün varken böyle silikti akşamına kan verdim 48di değerim vardır inşallah ben de olumsuz bir şey yaşamıştım iyi düşünelim iyi olsun anlıyorum seni
Guzelgunlerrr Jdjdjdldl valla canım benim sol kasığım ağrımaya başladı 2-3 gündür ondan öncede pek bi belirtim yoktu ya aynı göğüs şişliği falan vardı ama aynı adet olacakmışım gibiydi açıkcası pek umudum yoktu bu ay
Jdjdjdldl Guzelgunlerrr yarın sabahtan test yapmak istiyorum inşallah pozitif sonuç alırım da eşime sürpriz yaparım 🙏🏻