ymryzc0 Guzelgunlerrr burda bellii oluyorrr <3 bende gecikmemin 2. günü ilk 5 dk gözükmeyen 30-40 dk sonra bundan bile daha silik çizgi ile öğrendim geç döllenmeymiş kan verdiğimde gecikmemin 2. günü 23 çıkmıştı sizdede varrr gibi duruyorrr umarım güzell haberler alırsınızz <3 buda gecikmemin 9. günüydü mesela hala silikti
Guzelgunlerrr Meridaily Eylulhanim232129 imcakir ymryzc0 Nuriay kızlar yine test yaptım daha belirgin sanırım hamileyim 🥹🥹🥹❤️❤️ birazdan atayım sizede❤️
Nuriay Guzelgunlerrr benim adete 7 gun var. bu ayi tam degerlendirdim. kac tane test yaptim 😆😆 dun soz verdim yapmiycam diye sabah yine yaptim. ama yok negativ.
Meridaily Guzelgunlerrr ayyyyy eveeet yaşasın yaaa o kadar mutluyum ki canım 😍😍 kan ver hemeen😍 hadi gözünaydın canım benim 🥹🥹😍❤️
Guzelgunlerrr Eylulhanim232129 Meridaily Busraltn imcakir Nuriay Ay teşekkür ederim kızlar inşallah betamında haberini veririm akşam vereceğim çalışıyorum acile gideceğim inşallah güzel haberler veririm tekrardan çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍
Busraltn Guzelgunlerrr ben gördüm. Kendi testimde aynı böyleydi adete 7-8 gün kala yapmıştım betamda 9,50 çıkmıştı
Guzelgunlerrr Sumiire canım ben geç yumurtlama gördüm 12.günü yaptım 4 gün geçti adetmden evet 2 gün önce daha hafifti bugün daha koyulaştı😍
Guzelgunlerrr Nuriay benim adetimde geçmişti ama geç yumurtlama gördüm 12.günü test yaptım yumurtladıktan sonra🫢
Merve8155 Nuriay bende adete 1 hafta kaldi bugun kan verdim 0.1 cikti moralim cok bozuldu yumurtlama gununu degerlendirmistim.catlamaninda ikinci gununu degerlendirmistim