Guzelgunlerrr Minnakpopus çalışıyorum her türlü cumartesiye kadar beklemem gerek yada gece gideceğim kan vermeye dur bakalım yarına dayanamazsam giderim😍
Eylulhanim232129 Guzelgunlerrr arkadaşım bu çizgilerden o kadar çok gördüm ki… hevesini de korkunu da anlıyorum. Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama umarım güzel haberler alırsın.
Guzelgunlerrr Meridaily Eylulhanim232129 imcakir ymryzc0 Nuriay kızlar yine test yaptım daha belirgin sanırım hamileyim 🥹🥹🥹❤️❤️ birazdan atayım sizede❤️
Guzelgunlerrr Meridaily canım bakalım yarına tekrar yaparım yada cumaya bende heyecanlıyım yandan da diyorum umutlanma kuruma çizgisiyse diye napacağımı şaşırdım🥹
Nuriay Meridaily dun bi doktordan duydum adet geçmeden kan verip kendinizi strese sokuyorsunuz diyordu zaten cok dusuk bi deger cikacak bu seferde iki kat artip artmayacaginin stresini yaşiyirsunuz. hiç degilse adet bi iki gun geçsin diyor.
Meridaily Nuriay aslında doğru demiş kuzum günlerdir test yapa yapa bir hal oldum ben ve aşırı stres yarattı. En güzeli gecikmeyi beklemek
irem4_rc Guzelgunlerrr var gibi silik çıkmış ama sen daha sonra tekrar dene brnce benim de böyle çıkmıştı 4 5 gün sonra tekrar yaptığımda çizgileri çok belirgindi