irem4_rc Guzelgunlerrr var gibi silik çıkmış ama sen daha sonra tekrar dene brnce benim de böyle çıkmıştı 4 5 gün sonra tekrar yaptığımda çizgileri çok belirgindi
Guzelgunlerrr hivda36 Minnakpopus Şöyle bakıncada var gibi duruyor uzaktan sanki hayalimi görüyorum 😢
T-159 Guzelgunlerrr ben görüyorum adetim 6 gün varken bu şekilde cikmisti git gide hergun koyulasmisti adetin kaç gün var
Guzelgunlerrr Meltemanneolsun geç yumurtlama gördüm adetim normalde 2 gün geçti ama çatlamamın 10.günü bugün
Guzelgunlerrr T-159 yaa inşallah ben şimdi akşamla 2 saatlik idrarımla yaptım birde yarın sabah yapayım diyorum
Meltemanneolsun Guzelgunlerrr çok çok hafif bir şey var gibi yanlış yönlendirmek de istemem 2 3 gün sonra tekrar yap bence sabah idrarinla
Guzelgunlerrr Meridaily canım varda kuruma çizgisi diyor yok diyor kimisi var diyor valla keşke cuma yapsaydım ya kafam allak bullak oldu🥹
Guzelgunlerrr Meridaily Eylulhanim232129 imcakir ymryzc0 Nuriay kızlar yine test yaptım daha belirgin sanırım hamileyim 🥹🥹🥹❤️❤️ birazdan atayım sizede❤️
Meridaily Guzelgunlerrr ilk 5 dk da mı çıktı kuzum eğer öyleyse değildir bence kuruma çizgisi çoook sonradan oluyor
Eylulhanim232129 Guzelgunlerrr arkadaşım bu çizgilerden o kadar çok gördüm ki… hevesini de korkunu da anlıyorum. Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama umarım güzel haberler alırsın.
ymryzc0 Guzelgunlerrr burda bellii oluyorrr <3 bende gecikmemin 2. günü ilk 5 dk gözükmeyen 30-40 dk sonra bundan bile daha silik çizgi ile öğrendim geç döllenmeymiş kan verdiğimde gecikmemin 2. günü 23 çıkmıştı sizdede varrr gibi duruyorrr umarım güzell haberler alırsınızz <3 buda gecikmemin 9. günüydü mesela hala silikti
Guzelgunlerrr Nisannurr prodoctor canım ilk 5dk çok çok silikti hayali gibi 40 dk sonra belirgin silik çıktı ya 🥹
hemsireblog1 Guzelgunlerrr genelde ilk 5 10 dk içindeki sonucu dikkate alın derler. Bekledikçe yanıltıcı oluyormuş kan verim bence