Bende senin gibiyim arkadaşım 😢 Ben en başından beri sezaryen istiyordum. Vajinal hiç düşünmedim. Ama alttan dikiş ve yırtık olacaksa karnım da olsun daha iyi diyordum. Sağolsun sezaryenden de korkuttular. Ama bebek için en risksiz sezaryen. Panik bozukluk var bende 😊 Geçen gün bebeğin suyu kaçıyor sandım. Beni doğumhaneye aldılar. Çatala çıkarıp ıkındırdılar, içeri pamuk gibi bişey sokup test yaptılar. Amniosure testin adı hatta %99 doğru sonuç veriyor. Bu bilgi de burada dursun. İyi haber idrar kaçırıyormuşum 🤭 Haftam çok küçük aklım çıktı. Kötü haber ise çatal psikolojimi bozdu, canım çok yandı yapılırken ve ben buna dayanamıyorum, vajinal doğuramam. Tabi bu benim fikrim ve kendime olan kararım. Araştır, oku, eğitimlere git. Ben öğrendikçe bir ara yapabilir miyim diyordum ama bende ters etki yarattı ama olumlu düşünen arkadaşım da var. Yine de iyi düşünelim, iyi olsun ♥️ Umarım burada pozitif hikayeni okuyup senden ilham alırım benim haftam 25 çünkü ilk gebeliğim 🤭 Bende senden öğreneceğim 😊😊