Srp53 Vlog1345 öyle tabii ki. Herkesin yaşadığı farklı oluyor. Ben de şeyim yırtılacağına karnım yırtılsın diyorum ama psikolojim de bozuldu resmen.
Merve-metin Srp53 kıyamam canım yaaa ben sezeryan olacam ve kimsenin doğum hikayesini dinlemiyorum mesela bazıları var anlatmaya çok meraklı sorsam tamam diyecem sormadan hemen kötü hikayelerini anlatıyorlar bende korkuyorum o zaman en iyisi canım kimsenin hikayesini okuma dinleme ve en önce kendi iç sesini dinle hangisi aklına daha çok yatıyorsa o şekilde doğumunu yap
Srp53 Merve-metin öyle yapacam canımm seninki mecburi zaten. Az da kaldı umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Srp53 nilsmomy sezaryende inanın tek korktuğum kabızlık. Dikişlerim patlar diye tuvalete gitmemekten korkuyorum 😆
Vlog1345 Srp53 o dikişleri içerden gayet sağlam dikiyorlar öyle hemen patlamaz ☺️ hem kanız olsanız ishal olmak için ilaçlar var ondan kullanırsınız korkmayın.
nilsmomy Srp53 hiç etkilenmiyo ki dikişler zaten sezaryenden sonra o gün sivi besleniyorsunuz kabizlikta olmuyo gayet rahay her şey merak etmeyin hdjdncn
Jasmine2426 Srp53 bende dün normal doğum yaptım bende tuvalete çıkmaya korkuyorum yürüyemiyorum bile dikişlerden iç dış dikiş çok ikisinde zorlukları var 🥲
Ayshababy Vlog1345 benimde cevremdekiner sezaryan oldu keşke normal olsaydi diyolar birinin 2 kez dikişi patladi biri 1 ay yataktan kalkamadi bebege bakmak için bende diyorum ya herkezin hikayesi farklıdır kimseye göre değerlendiremez belki onada normal dogum iyi gelebilir yada tam tersi ama kendim için orda dedim zaten riskim sorunum olmadi surece normal dogum istiyorum
Merve-metin Srp53 evet canım benim mecburi sezeryan ama normalde olsaydı yine aynı şeyi derdim kimseyi dinleme sen sadece kendi iç sesini dinle bebeğin nasıl gelmek istiyorsa o şekil gelecek zaten sen sadece ona yol göstereceksin 😍 inşallah canım 14 gün kaldı artık kavuşmaya sağ sağlim kucağıma aldığım günü de görürürm inşallah 🙏🏻
Srp53 Vlog1345 doğru söylüyorsunuz. İşte evham olunca böyle saçma sapan şeyler aklıma takılıyor o yüzden vajinal daha zor geliyor.
Srp53 nilsmomy iyi bari ya 😀mesela neler yeniyor. Zaten sürekli tavuk balık yiyen bi insanım öyle ekmek falan tüketmem de bunlsr ne zaman yenmeye başlamıyor. Ahaha şimdiden midemi düşünüyorum öyle de oburum.
Jasmine2426 Srp53 okudum ve sezaryan olmalısın bence dün normal doğum yaptım kim ne derse desin uzun sürüyor ve ağrılı acılı kanlı 😂sezeryan da zorlukları var ama sonrasında en azından
Jasmine2426 Srp53 yani kesi attıkar ama içten bir sürü yırtık oldu ıkınmayı bırakın oturamıyorum bile benim ödem oldu bide çok zor
Acelya11 Srp53 ben pek kötü sezaryen hikayesi dinlemedim abimin eşi oldu pat ayağa kalktı ağrı sızı yok iğne dahi yapmadılar akşamı a eve bile geldi okadar iyiydi Çoğu kişiden de böyle duyuyorum doktorun eli iyiyse sezaryen iyi geçiyor tabi Ben de sezaryen olacaktım dediğiniz gibi canım çok tatlı en ufak acıda kıyamet kopartırım kan aldıramam iğne yaptıramam vajinismusda vardı bende ilişkiye bile acıyor diye girmezdim annemle eşim hemen bana sezaryen günü aldırmaya kalktı ama bebek erken geldi normal doğum yaptım Allah güç verdi heralde boydan boya bende kesildim dikildim ama o yüzeysel bir dikiş derin organı etkileyen bir dikiş değil izi bile kalmadı İyiki normal olmuş çıktığımdaki günlerim prenses gibiydi yeniden doğdum dedim harikaydı beden rahatlığım ama sezaryen olup böyle diyende var tabi
Srp53 Acelya11 benim için de bebeğim için de hayırlısı neyse o olsun. Normalde 38+5 e gün verdi doktor sezaryen için. O zamana kadar ani bir durum olursa bilemiyorum şu anlık her şey normal gidiyor.
Busetacir Srp53 benim çevremde sezeryan olan herkes çok rahattı, öyle gerekirse sakın korkma diyorlar. Açıkçası ben de normal olamama ihtimalimde hemen sezeryan düşüneceğim ben de çok heyecanlı biriyim çünkü. Korkmayın 2 3 saatte ameliyat bitmiş oluyor
Srp53 Busetacir ameliyattan korkmuyorum aslında çünkü daha önce apandisit de oldum. Sonrasından korkuyorum ben kabızlık vs durumu olur diye.
Busetacir Srp53 valla babannem birkaç kez ameliyat oldu, ameliyat sonrası birkaç yemek kaşık zeytinyağı içiyor o lağma gibi bağırsakları çalıştırıyordu. Ben öyle yapmayı düşünüyorum hakiki zeytinyağı alın eğer yoksa, ondan için derim hem doğal