SeherDalamanOkunakol Minikfasulye ben 13 haftalıkken gittiğimde %51 kız dedi 🙂 14. Hafta gittim kesin kız hazırlığınızı yapın dedi 👶 ama devlet hasteneleri söylemiyor ne yazıkki ben özele gidiyorum
Minikfasulye SeherDalamanOkunakol bende ozele gidiyorum canm dun doktora sordm daha erken dedi 11. Haftadaymda 2 hafta sonra bi kontrolm daha var 13 olcak iste acaba soylermi baya merak icerisindeyim 😊😊
MeralB Bana 12+3 te erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 😊 bakalim 16.haftada randevum var . kesin mi degilmi 💓 sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagimiza almak nasip olur inşallah arkadaşlar
MeralB Tubistftf ayni şeyi bende yaşadım cnm erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 16. Haftayı bekliyorum bakalım 😍
Fenci Minikfasulyem canım dediğim gibi için rahat olsun istersen bi doktoruna danış ama benimki bişi olmaz kullanabilirsin demişti
HicranYaman Bugün cinsiyetini öğrenecez insallah kızlar 16.haftaya girdik ins hayırlısıyla ogrenirizz çok heyecanliyimm😇🤱
Figen Bende dün gittim 14. Haftadayız bizimki göstermedi bavaklarıyla kapatmıştı 😃 inş 3 hafta sonra öğreniriz 🙏🏻
birminikannesi Figen bende salı günü gitmistim 16 haftaligiz ama bizimkide kapatmis bacagiyla gostermiyo🤗