MeralB HicranYaman hadi gozunuz aydın canım Allah im sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bnmde haftaya perşembe kontrol inşallah ogrenirim bende 😍💞
NesrinGnerYlmaz hjertemami benimkiler ikiz doktor bir tanesi için galiba erkek dedi 🙂 ama 14-15 . Haftada net söylerim dedi. Bekliyoruz bakalım 🙂 sen öğrenebildin mi ?
hjertemami NesrinGnerYlmaz Maşalllah canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻😘 Hayır benim randevum 14 Aralık'ta az kaldı. O zaman detaylı ultrasona gireceğim. Cinsiyetini de o zaman öğreneceğim inşallah canım 🙂
gulanne AsiaAisa bizde aynı durumu yaşadık erkek gibi dedi 2 gün sonra randevumuz var bakalım 🤔 ne olacak 13mayısa bekliyoruz bizde nasipse.
anneyimben12 Bugün tam 12. haftadayım doğum tarihî hesaplarken siteler de 2 haziran falan diyo doğru mu yanlış mı bilemedim sizlerinkine bakınca hesap baya yanlış geldi bana
anneyimben12 hjertemami Bende bugün 12. Hafta ya girdim ama site den hesaplayınca haziran 2 3 falan çıkıyo yanlış galiba değil mi ?