meleklerimm2 Caglaasya valla cnm ilk gebeliğimde kilo da söylüyodu kalp atışını da dinletiyodu ama bu ikinci gebeliğimde hiç birsey yapmadı bugün gittim bir umutla kalp atısını duyarım kilosunu öğrenirim diye ama olmadi 😔😔
ygmr FerhanSerkanEilmez oyle yapicam.insallah memelekete giderim 15 17 nisan o aralar ayy ferhan aylardir kinusuodk dogum geluo artik onu konusuyoruz 😚😂😂
FerhanSerkanEilmez ygmr nerden nerelere yağmurcumm 😍😍😍 Cinsiyet ayrıntılı ultrason şimdi doğummm Şimdi daha çabuk geçiyo yaaa haftalar
ygmr FerhanSerkanEilmez dile kolay.bi baktim geriye.7 ay gecmis🙈🤗😂rabbim kucagimza alnayida nasip rtsin insallah senide merak.ediorm ama.ha 😂😂🤔
FerhanSerkanEilmez ygmr Aminnn inşaallahhh canımmm mübareğiyle evlatlarımız gelsin evimiz neşelensin 😊😊😊😊 Bende sizi (analı kızlı) merak ediyorummm 😍😍😍
KubraatMacit birminikannesi Kızımızın ismini ben seçmiştim şimdi oğlumuza eşim seçti Oğuz Kaan olucak inşallah
FerhanSerkanEilmez ygmr iyiyiz çok şükürr Bugün cumartesi yatak keyfi yapıyoruz 😊😊😊 Sonra kahvaltı programım var oraya gidicem 😁😁 Oğluşumun ismi BERA olcak inşaallah 😍😍😍 Siz naptınız güzellikler 🤩
ygmr FerhanSerkanEilmez saol bizde kahvaltimizi yaptik.oyy bera mi analaminne ki degisikmis 😍bizim ki ayni nisan
FerhanSerkanEilmez ygmr Bera bin malik ashabı kiramdan zatın ismi Hayatından etkilendim koycaz inşaallah