FerhanSerkanEilmez ygmr gerçekten ikiz üçüz aileleri napıyo kiii 😊😊😊 Herşeyi tam olmayıversin diyorummm Bir bakıyorummm hepsinden fazla fazla almışımmm😂😂 Sağolsunnn sponsorum annem 😂😂😂 İyiki varsın Canımm Annemmm 😍😍👵🏻
ygmr FerhanSerkanEilmez 😂😂hepinizin oldugu gibi.valla aman al gitsin bir kere oluo hemen yatmicagini bile bile oda yaptim napim hisuma gidio herseyden can kaluo
FerhanSerkanEilmez ygmr hah ben oda yapmadımmm ama bi oda parasına yatak aldım mothercare dan 😂😂😂😂😂😂 Sağlıkla gelsinde fazla olsun eksik olsun eşyaların hiç anlamı yok 😍😍😍😍 Yağmur heyecan yapmaya başladımm çok yaklaştı yaaa 😘😘😘😘
Eliftotree Kızlar nasıl gidiyor başlığı görünce heycanlandım bende mayıs annesiyim 34+2 haftalık olduk son 40 gün 🙈 heycan ve korku var 😁
___3bruli___ Eliftotree bizde 36+4 prensesim olacak doktorumuzun önce tahmini doğum günü 2 Mayıs demişti şimdi de 18 nisan 2 Mayıs arası dedi bakalım cadı ne zaman teşvik edip gelecek 😄😄😄
ygmr FerhanSerkanEilmez hakkaten ne kadar yatagi😂merak ettim uayak dedigin besik mi kryolami sadece uatakmi😂😂😂
DeryaDemirali Kızlar durumlar nedir sizde benim belim çok ağrıyor dayanamıyorum bide biran önce Benin’ime konuşmak istemiyorum mayıs 10 son bizim
FerhanSerkanEilmez ygmr https://www.mothercare.com.tr/mothercare-baby-k-karyola-yatagi_386402?d=16441 😂😂😂😂 karyola şimdi indirime girmiş körolası 😂😂😂
FerhanSerkanEilmez ygmr kız bebişleri al al hiç bizmez bizim oğluş sade olsun herşey diyommm öyleyken yetişemiyom 😂😂😂😂 Aldık bitti gitti üzülüp kendimi heder edemicem 😂😂😂
SevdaBirinci ygmr keşke ikeaya da baksaydınız karyolası 2 kapılı iki adet gardrop 6 çekmeceli şifonyer bize 1200 gibi bir fiyata geldi halısını missihome dan 157 tl ye aldık anne yanı yatagını ahşaptan eşim yaptı 🙂
ygmr FerhanSerkanEilmez senin kac simdi tam hagtasi gunu aynimiydik senlebende yarin gidicem kac kilo oldu acaba😍😂
ygmr FerhanSerkanEilmez benim. 32 5 😀😂 yarin gircem bakalim kac kilo olmus yazarim.sana merak ediom 29 3 ken 1500 kg falandi 39 cm.di