FerhanSerkanEilmez 😂😂😂turkish deliht 😗😗😗dogrudur valla inanirim.ya ya sen kilo alma 5 kilo nedir.ki sinrada laf et.ben 15 kilo aldim zaten kisayim yuvarlaniyorim😂😂😂😂😂😀😀🤓🤓🤓🙊🙉🙈
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
ygmr çok şükür halimize 😍😍😍😍
Herşey yolunda olsa daaa tek kilo nedir ki 😊😊😊
Lolonunannesi bende 8 mayis ayniyiz
Elif yanlış olablr canm 11 çok erken daha Mayıs mümkn değil 😐
22mayıs tahmini tarihimiz 😍
birminikannesi biz de 2. Hafta ☺☺ neler yaptınız neleri hazır bebeğin
FerhanSerkanEilmez ahh bide bama sor.acilar.iconde. kicraniyorum bak sabahin koru ayaktayim bide gex yattim yattim.mi ne yaptim bende bilmiorm her saat lavaboda gexio zaten ömrüm cok zor😔😔😔bmmki sen rahatsın tabi
birminikannesi neden geriledi? Benim de 6 Mayıs ondan merak ettim
Bizimde 24 mayıs Allah nasip ederse şuan 32+4 olduk ama bebeğim hala doğum pozisyonunu almamış kafası hala yukarda çoğu kişiden duyuyorum doğum pozisyonunu almış normal doğum çok istiyorum inşallah döner prensesim. Bide benim bebeğim solda toplanmış orayı çok acıtıyo dokunuyorum belki pozisyon değiştir diye ama hala ayni yerde sizde durumlar nasıl
ygmr canımm oturarak uyumayı dene istersen biraz 😍😍
Benimde kramplarım ağrılarım oluyo ama çalıştığım için çok vücudumu dinleyemiyorummm
Rabbim kolay doğum versin inş Rabbim mübarek evlat eylesin ❤❤❤
Benimde 32+4 ama hic bebegin pozisyonunu sormak aklims gelmedi sadece dogum ne zamn gozukuyor dedim 15 mayis 20?mayis aradi dedi 32+1 de kontrolüm vardi kilosu 2115 senin miniğinin kilosu kaç acaba ☺
DenizGmYurtta benim de mayısın ilk haftası inş bende 32+1 de gittiğimde bebişimin kilosu 2115 'di şimdi 35 haftalığız bugün de sağlık ocağına gidicem bakalim kaç kilo olmuş 😊😊
meleklerimm2 aynı haftada ikimizin bebişlerinin kilosuda aynıymış maşallah ☺☺
meleklerimm2 haberdar et kaç kilo olmuş 😍
FerhanSerkanEilmez oturarak😂tamam denerim sen daha nirakmadinmi calismati 8 e girdik
DenizGmYurtta olur cnm ederim gidiyorum şimdi 😊🤗
DenizGmYurtta aynen cnm
ygmr dr çalışabilir raporu verdi Bebek bayağı aşağıdaymış 😊
En ufak sıkıntıda gell rapor vereyim dedi 🤩🤩
Bebeğin kıyafetlerini hallettim cumartesi 😍😍😍
Sen naptın yıkama ütüleme işini 😁
ygmr bu arada kontrolün ne zamn önümüzdeki 😊😊
Artık 2 hafta bir muayene edicek dr beni
18 Mayıs’a az kaldı kavuşucaz bebeğimle 😍💙