FerhanSerkanEilmez ygmr yoruldun mu canımmm Hafta sonu temizlik yada çok gezdiysen yorgunlukta uyuyorlarmış yavrular 😘😘😘 Tedirgin olma çok aklına takılırsa sağlık ocağında ebe bakıyo telsiz gibi bişeyle 👶🏻🍼🍼
VolkanTubaSuna Nilinannesi benimde 1 Mayıs ama bakalım kızçem erken de gelebilir 15 Nisa’ndan sonra beklicez sesi doktorum
ygmr FerhanSerkanEilmez kipirdadi canim.sukur😂ya doktoru aradim strestendir dedi enfeksiyon cikti bende ona bozulmistu moralim
FerhanSerkanEilmez ygmr moralini bozma herşeyin tedavisi olur önemli olan moral 😘😘😘😘 Bende vajinal mantar oldum geçti sonra çok şükür 😊😊
ygmr FerhanSerkanEilmez gecmio kiz iimci kutu ilaca gectik maalesef yok.bide sanci yapti ama stres oldum uyku yok.zate.artik 1 satt uyuyuo uyaniorm geri uyuyorm falan😂
KbraGltekinKaraka Kızlar 25 hafta 3 günlük olduk . Sizinde gün içinde bazen adet agrısı gibi hafif agrılarınız oluyor mu , göbeğinizin oralarında. Karnımda kasılma ve arada adet agrısı gibi agrılar olmaya başladı.
birminikannesi KbraGltekinKaraka oluyor canim bende 28. Haftama giricem ama sanki her an adet olucakmisim gibi agrim oluyor
Turkan deletedmom11 merhaba canim ben 22 hafdaligim doktorum benim ne zaman dogum vaktimi soylemedi ama ultrason kagidinda 05:06 2018 yaziyo birindede 06:05:2018 yaziyo kizlar bende hesabla mayisda dogum yapmaliyim yaniliyormuyum? son adet gunumde 29 avustos
FerhanSerkanEilmez Turkan ben 24+4 haftalığım benim 19 ağustos son adetim 26 mayıs muhtemel doğum günüm Sende gebelik hesaplama yaz nete oradan hesapla ama 5 haziran olabilir doğumun
Annesed Turkan yanlış senin tahminin canım benim 4 Mayıs tahmini doğum 28 temmuz son adet yani sen ağustossa haziranda olur doğum
FerhanSerkanEilmez ygmr çok geçmiş olsunnn canımm benimmmm🙁 Rabbim şifa versin Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallah bebişlere 😊😊😊 Yarın görüş günümüz bizimde 😂😂😂🍼🤰🏻👶🏻
ygmr FerhanSerkanEilmez saol cnm amin insallah.ayy gor ya ozlemio ben de ozledim gidicem bakalim bu aralar yine
ygmr FerhanSerkanEilmez canim memleketteyidim 6 gundur girmedim gezmekten simdi goruomrm daha sun memleketre gittim orda dogum yapacağın icin 810 gram boyuda 31 cm di😁yarin burda yine var randevum kendi doktorumda