FerhanSerkanEilmez ygmr mantıklı yapıyorsun biz gittik geçen hafta 19+5 iken erken vermiş dr randevuyu yaaaa 😊
Alpveannesi Merhabaaa bu basligi gordugume sevindim. 23+2yiz bugun dun kontroldeydik 600 gram olmus kucugumuz😊 bu arada istanbul avrupa yakasinda olanlar bulussak ya. Isi biraktim evde oturuyorum bu aralar degisiklik iyi gelir bize. Ev basiyor biraz 😁
ygmr FerhanSerkanEilmez aa coknerken kuzum 22 24 arasi en uygun dedi doktor ama bazilarinda erkende olsa net gozukuoms oda olur yani baktiminherseyine
FerhanSerkanEilmez ygmr baktı tüm organlara beyin kalp kapakçığı safra kesesi böbrek faln herşeyine İyi dedi dr Allaha emanet bebişimiz 😍😍😍
ygmr FerhanSerkanEilmez ses cikcak halmi kaldi bende 😑bu halimize sukur Rabbim herkese daglik sihhat versin insallah.pasanin annesi sen nasilsin bakalim 😄
ygmr FerhanSerkanEilmez canim kusura bakma anca girip yazabildim girsim.girdim oyoydo hersey sukur siz naptiniz
FerhanSerkanEilmez ygmr 8 şubatta gidicez en son gittiğimde 27 cm 435 gr dı 😂😂😂😂 Minnacık bişi Senin kız nasıl bakıyımmm 😍😍😍
FerhanSerkanEilmez ygmr 18 ocakta gitmişim bende önce hemen hemen aynı kuzular 😘😘😘 Allahımmm bi mayıs gelse 😂😂😂 Hayırlısıyla
FeruzKoca Bende mayıs sonu olarak doğum yapacak gibiyim normalde haziran ama 4 hafta ödeyiz mayıs olacağı kesin artık