ygmr FerhanSerkanEilmez canim memleketteyidim 6 gundur girmedim gezmekten simdi goruomrm daha sun memleketre gittim orda dogum yapacağın icin 810 gram boyuda 31 cm di😁yarin burda yine var randevum kendi doktorumda
FerhanSerkanEilmez ygmr Valla senin kız bastırmış öyle küçük böyle küçük derken büyütmüşsün keratayı 😘😘😘😘
ygmr FerhanSerkanEilmez valla kuzum masallah de dün gittim oyle dedi 😂hic de saglikli neslenmiorm ama bizde sasirdik masallah kizima hosaf ictim bibkac kavonoz o mu ii geldiki
FerhanSerkanEilmez ygmr aynı haftayı yakaladın 😘😘😘 25+5 bizde 😍😍😍 Gönülden tebrik ediyorum Sağlıkla gelsinnn gelinim 😘😘
birminikannesi ygmr 28+4 bende 3 hafta once yani 25 haftalikken bnim pasa 1100 gramdi 🙄 boyu uzun dedi doktor
ygmr FerhanSerkanEilmez ayy ne bilim oyle dedi ni arkadaş banada ni kac kavonoz ictim ama seker koymuorm hic kendi sekeri neyse o 😂😂dur yine icim bari aklima gelmisken
FerhanSerkanEilmez ygmr şifa olsunnn bebişe annesineee 😍😍😍 Aynı gidelimmm sağlıklı olan neyse o olsun 😘😘😘😘😘😘
ygmr FerhanSerkanEilmez aynen kuzum insallah boyle devam ederiz seninkide olmustr zaten bi hafta once gitmissin buyusunler ya masallah bakmasi kokay olur yeni dogumca saglikli olsunlar insallah
CeylinEsila KbraGndz Benim 1 mayıs ben kendimi hem nisan annesi hem mayıs annesi sayıyorum☺☺ Ama nisanda doğacak galiba diyorum. Sizinki?
FerhanSerkanEilmez ygmr sağlık olduktan sonra herşeyy çok kolayy bakılır edilir Rabbim sağlıklı ömür versin evlatlarımıza💙💙
Mervekc09 Ebaa 13 haftalıkta nasıl mayıs olurki 🙄 Ben 26 haftalığım doktorum 20 mayıs dedi tahmini doğum tarihine aramızda baya fark var ama 🤔
FerhanSerkanEilmez birminikannesi maşaallahhhh Biz 24 haftalıkken 670 gr dı 😊😊😊😊 Biz mi çok küçüğüz yaaaa