Figen Bizde 21+5 iz inş mayısın 14 ü gibi bizimde indirimde olan şeylerden almaya başladık yavaş yavaş 😊 rabbim o günleri gösterirse inş 🙏🏻
BebegimiBeklerkenN Annesed bayıldım ben bu yüzden 17. Hafta sonunda o yüzden farra sanol a basladim sabah akşam aç karnina
Annesed BebegimiBeklerkenN bende kullanıyorum decavit le farro sanolu keşke ilaçla değilde yiyeceklerle yükseltebilsem ama nerdeee o iştah 😕
BebegimiBeklerkenN Annesed bi zararı oldu mu iki gündür çok gaz sancısı kabızlık kasik ağrısı çekiyorum ben
FerhanSerkanEilmez ygmr Allahımm Allahımmm oğluşumu merak etmişşş 😘😘😘😘 İyi büyüyoruz geçen hafta ayrıntılıya girdik erkenden 260 gr olmuş az zayıf ama uzun boylu kerata civan gibi oğluş geliyo tipi de aynı ben ee daha ne istiyon 😂😂😂😂
Annesed BebegimiBeklerkenN kabızlık yapıyo evet bol su içerek ve meyveyle bu sorunu halledebilirsin bu arada afedersiniz büyük tuvaletinizde siyahlaşma da görülebilir
BebegimiBeklerkenN Annesed ay hemde nasıl çok korktum ama normlamis okudum bugün öldüm ağırdan gaz sıkışması kabızlık ve koyu siyah gaita doktoruma danışacağım belki daha hafif dozlu birşey verir az daha acile gidecektim
Annesed BebegimiBeklerkenN gebeliğimin başından beri diş eti hassasiyeti yaşıyorum o nedenle fark edemedim
ygmr FerhanSerkanEilmez aa masallahh buyuk ya 😂ayy uzun biylu fidan gibi masallah allah nazarlardan korusun
BaharYlmaz 22+2 deyiz 15 mayıs görünüyor normal olursa geçebilir sanırım decavit ve ferro kullanıyorum cinsiyetimiz 12 de erkekti ama detaylıda kız gibi dediler bacakları kapalı ve sırtı dönük net değil dedi