ygmr maşaallahhh canımmm onlar iyi olsunda tek 😘😘😘
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
Pinaryyim 14 haftaya girdik, inanılmaz büyüdü karnım. 6 aylık gibi duruyor resmen🙈 İlk hamileliğimde öyleydi benim hemen karnım çıkıyor😍
FerhanSerkanEilmez canim bakmadiki ultrasonla sadece testler iyi cikmis saglikli iyi dedi cok sukur bu arada misafirim vardi giremedim😂😂😂😘
FerhanSerkanEilmez yarın özel muayeneden randevu aldim oraya gidicrm rahat rahat gorucem insallah😊
ygmr ultrasonla bakmadı mı karnına 😳
Gerçekten şaşırtıcı canım iyi yapmışsın tekrar özelden randevu almaya😍
FerhanSerkanEilmez bi hafta once bakmisti o yuzden bakmadi raporlara bakti sadece cnm
ygmr neyse onu unutalımmm biz bugüne odaklanalımm 😊😊😊
Bakalımmm kerata göstericek mi 🤰🏻
FerhanSerkanEilmez beklemedeyim 😘😍
ygmr randevu kaçta bugünnn 😊😊
FerhanSerkanEilmez canim oldum muayene cok.guzeldu harika gecti kizimiz olacak esim bildi😄😂😍😘
15 mayıs dogum olcak insallah 🙏 Nasipse kızımız olcak cinsiyet belli oldu 🙏🙈😍
ygmr aldımmm kızını yağmur 😂😂😂😂
Maşaallahhh sizeee
Benimde 8 Mayıs inşallah 💕💕
15 haftalik olmuşum doktor bakmadı cinsiyeti belli olmamıştır dedi devletteki doktorlardan nefret ediyorum 😫
Queenalya benim 14. Haftada belli oldu erkek dedi doktor. ben yinede baska yere daha baktırıyım dedim devlete gittim cinsiyet belli değil 20. haftadan önce belli olmaz dedi anlamak cok güç yani😑😑🤔
Queenalya canım bugun devlete gttim göründü cinsiyeti kızımız olucak inşallah 😀 15+4üz
Devlete son gidişimdi birdaha allah düşürmesin hep suriyeli 😫
Sevgili bebeğinin cinsiyeti belli olan mayıs anaları😂 Siz de acaba cinsiyet değişir mi diye bebeğinizi severken kızım/oğlum demekten ya da alışveriş yapmaktan falan korkuyormusunuz🙄😬 bize de kız dedi ama ya acaba tam göstermedimi diye şüphelerim var
FerhanSerkanEilmez evet kizim olacak esyalarini almaya basladim😄