irmm388_ @TuseeemZ e nabıza işte genelde çok geç düşüyor keşke arayabilsen yada hastane yakın olsa gitseydin ben bile merak ettim ahhahs
TuseeemZ [silindi] tam 10 gündür zar zor bekliyorum illaki belli olmuştur diye gittim verdim ama hayırlısı artık .. İnşallah sizinde vardıırrr 🩷🩷🩷
Ceku256 Hangi şehirde yaşıyorsunuz bazı şehirlerin il sağlık laboratuvar siteleri oluyor. Hasta hekim portalı olarak geçer direkt oraya düşüyor sonuçlar ben hep oradan bakardım
Nilasya12 TuseeemZ Allah gönlünüze göre versin güzel sonuçlar alırsınız inşallah heyecanlandım adınıza ☺️🙏🏻🙏🏻
TuseeemZ Dyguuu59 Adet gecikmesi 10 gün geçti göğüslerimde aşırı bi dolgunluk ve ağrı kasıklarımda ve belimde ara sıra anlık giren ağrım vardı ve son bi kaç gündürde akıntım var
Alyadnz33 TuseeemZ hastaneye gidin ya şimdiye çıkması lazım 3 yıldır bu heyecanı bekliyorsunuz bı gidin geze geze
TuseeemZ irmm388_ ahsbsjshwjshjss bacım gelde sen bana bi sorr içim kıpır kıpırrrr her an kendimi ortala atıp bayılıcakmışım gibi hissediyorum 😂🩷