Mor-kelebek ayalltsc inşallah canım vallahi maşallah bu ay çok hamile haberi aldık formda inşallah hepsi sağlıkla kucağına alır 🌸
Nurellaaaaaaa1212 ayalltsc bi kabız bi ishal var bende de folik asit de yapıyor diyorlar ama bayağıdır içiyorum yani denk geldiyse şaşırmam. Neyse ümit bağlamak yok beklemek var 😂
Tugbaab Mor-kelebek inşallah öyle olur. Dün progesteron testi yaptırdım 14 çıktı, sizce olma ihtimali var mı
Mor-kelebek Tugbaab progestan testini bilmiyorum sizi yanıltmayaym ama daha 6 gününüz varmış bence erken test yapsanız bile geç döllenme ihtimaliniz var adet gününüzü bekleyin 🌸 inşallah hakkınızda hayırlısı hayırlı zamanda olur
Pinklover Ebruebos hayırlı olsun canım herkese söylüyorum benimde kalbi durmuştu hemen coraspin ve iğne başla doktorundan iste mutlaka yazmazsada bana yazmadılar ikinciyi de aynı sebepten kaybettim
Ebruebos Pinklover canım acile gittim pazartesi tekrar çağırdılar beta takibi için o zaman yazdırırım.
Xiremmx @"Tugbvab evet canım 14 gayet güzel bir değer sağlıklı çatlama olduğunu gösterir burada bu değerle hamile kalanları gördüm benimde 24 çıkmıştı ama bilmiyorum var mı yok mu daha 5 gün var
Gull111 Ebruebos camım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşaallah çok sevindim bize de dua et olur muu? 😍🌸
ayalltsc yeni hamiş olduklarını öğrenen anneler sizden bi ricam olucak 🔊 acaba şimdi vücut ısınızı bi ölçermisiniz kac derece ve yarın sabah uyandığınızda ? 🙂↔️ (benimki 37) sabahta şuandada
Ebruebos ayalltsc derece olsa ölçerdim ama ateşim yükselmişti testte çıktığı gün cildim kurudu soyuldu bi de ağız kuruluğu oldu sıcaklamadan
Alya05 ayalltsc anladım canım Bende öyle bügün akşamda peçeteye kahverengi akıntı gelmişti daha bişi yok kanama falan. Yarından itibaren reglime 1 günn kalıyor adet olmazsam tekrar kan vereceğim
Alya05 ayalltsc bu ay salgına yakalandık serum falan aldım acaba ondan dolayımı oldu bu lekeler. Çünkü normalde adet olduğum gibi kanama başlar foşur foşur
Mor-kelebek Benimde ateşim 36.9 37 çıkıyor baş dönmesi de başladı gibi Allah’ım hadi hayırlısı yoksa yine boş yere belirti mi uyduruyorum
ayalltsc Mor-kelebek bende hep o rakamlardayım ama benim içimde hiç hamileymişim hissi yok 😂 hadı hayırlısı