ayalltsc Mor-kelebek bende hep o rakamlardayım ama benim içimde hiç hamileymişim hissi yok 😂 hadı hayırlısı
Mor-kelebek ayalltsc aynen öyle bende iyi bir şifayı kaptım heralde her şeyi şuan hamileliğe bağlıyorum ama sonu grip falan çıkmasa iyi 🤣
Meridaily ayalltsc şimdi ölçtüm 36.8 bat 27🥴 kızlar ovülasyon yaptınız mı hiç benim pike yakın çıktı bugün yapan var mı bata yakın?
ayalltsc Meridaily seninde iyi çıkmış 🙃 benim bildiğim kadarıyla adete yakın koyuysa çizgi hamilelik var demekmiş
Meridaily ayalltsc evet öyle diyen de var 2.yumurtlama diyen de 🥴 ama değerlendirmedim ya zaten 1 gün kaldı regle artık. Nasip bekleyeceğiz, inşallah hamileliktir🥹 sen dedikten sonra merak ettim de ölçtüm kuzum ben de
ayalltsc Meridaily aynen 2.yumurtlamada olabilir doğru 🙂↔️ yaaa yumurtlamadan sonra vücut ısın sabit hep yukardaysa buda gebelik belirtisiymiş o yüzden merak ettim
Alya05 ayalltsc anladım canım Bende öyle bügün akşamda peçeteye kahverengi akıntı gelmişti daha bişi yok kanama falan. Yarından itibaren reglime 1 günn kalıyor adet olmazsam tekrar kan vereceğim
ayalltsc Alya05 alla alla 🙃 sanmıyorum adet olucağını bence bebiş var 🙂↔️ kendimden süpeliyim görücezzz 😂
Alya05 ayalltsc bu ay salgına yakalandık serum falan aldım acaba ondan dolayımı oldu bu lekeler. Çünkü normalde adet olduğum gibi kanama başlar foşur foşur
ayalltsc Alya05 böyle bişey olamaz ya hayatta erken olmam günü gününe olurum bu ay o kadar belirtiye 2 gün önden adet olmam şaka gibi ya 😂
Meridaily ayalltsc sıcaklık yükselmesi ondan mı acaba🥺 üzme kendini bir sonraki ay gümbür gümbür geleceksin 😍🌺 inşallah bir sonraki ay olacak🤲🏻❤️
Alya05 ayalltsc Hayırlısı olsun ya. Her ay deşiğiyor iki gün öne veya gecikme olabilir biz sabırsızs.
ayalltsc Meridaily yok vücut ısısıymış yok ağrı batma hepsi bundan sonra çöp 😂 hiç birine inanmıyorum artık iyikide test yapmamışım 😅
Mor-kelebek ayalltsc vardır bundada bir hikmet hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah kötüsünü düşün belki bu ay olup zorlu bir gebelik olacaktı ama önündeki ay olup rahat bir hamilelik olur bilemeyiz ki 🌸