Pinklover Ebruebos hayırlı olsun canım herkese söylüyorum benimde kalbi durmuştu hemen coraspin ve iğne başla doktorundan iste mutlaka yazmazsada bana yazmadılar ikinciyi de aynı sebepten kaybettim
Ozlemmm3535 ayalltsc bat 2 ocak predictor gebelik testi aldım 6 gün önce yapılan ama yapmayacağım sonra çok üzülüyorum 2 şubatta regli olmazsam yapacağım 🥲
Sedapapa Benim de bat 28 30 kızlar ve dün akşam tutunma kanaması gibi kahverengi ve pembe lekeli akıntılarım gelmeye başladı 🥰 Ekim ayında kimyasal gebelik yaşamıştım erken test yapmak istemedim o yüzden adet günümü bekliyorum ☺️
Sedapapa Ve son 4 gündür inanılmaz gazım vardı çıkarmama rağmen hiç arkası kesilmedi tutunma kanaması başlayınca rahatladım biraz. Bel ve baş ağrısı gaz sancısı , şişkinlik çık fazlaydı bu hafta
Ebruebos Kızlar sonucum 20 çıktı 🥹 daha çok yeni. İsteyen herkesin olur inşallah güzel haberler alırsınız 🌸
Gull111 Ebruebos camım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşaallah çok sevindim bize de dua et olur muu? 😍🌸
Nurellaaaaaaa1212 ayalltsc aynı bende öyleyim bi kaç gündür. İki hafta önce çok güzel zayıfladım diye seviniyordum şimdi karnım 4 aylık hamile gibi içi dolu sızlıyo gaz da çıkaramıyorum ben
ayalltsc Nurellaaaaaaa1212 çok kötü ya sabah 6:30 a kadar ağrı çektim uyutmadı beni sonra ishal oldum 😏 ayıptır söylemesi bi kaç kere wc çıkınca rahtladım sabaha karşı anca uyudum
Nurellaaaaaaa1212 ayalltsc bi kabız bi ishal var bende de folik asit de yapıyor diyorlar ama bayağıdır içiyorum yani denk geldiyse şaşırmam. Neyse ümit bağlamak yok beklemek var 😂
Mor-kelebek ayalltsc pazartesi sabahını bekliyorum bende senin gibi salı da olabilir bat 27 ama inşallah dayanabilirim
ayalltsc Mor-kelebek dayanırsın 🙂↔️ ne kaldıki şurda herkesin nerdeyse pozitif çıkıyo güzel haberler alırız inşallah bizde seninle 😊
Tugbaab Xiremmx bende bu sabah yaptım adetime 6 gün var prodoctor testiyle negatif moraller sıfır benim
Mor-kelebek ayalltsc inşallah canım vallahi maşallah bu ay çok hamile haberi aldık formda inşallah hepsi sağlıkla kucağına alır 🌸
Tugbaab Mor-kelebek inşallah öyle olur. Dün progesteron testi yaptırdım 14 çıktı, sizce olma ihtimali var mı