ayalltsc Nurellaaaaaaa1212 benimki gaz sıkışmasıymış çok fenayım gaz çıkarıyorum ayıptır söylemesi saatlerdir geberiyorumm burda nasıl ağrıdır bu kendime papatya çayı yapmaya kalktım önerisi olan ? 😩 bu arada gaz da hamilelik belirtisi olabiliyomuş diye okudum ama bilemiyorum hamişler yaşayan oldumu hiç böyle ağrı gaz benim gibi ?
Ebruebos ayalltsc şuan ben yaşıyorum 😔 davul gibi oldu karnım gaz var söylemesi ayıptır. Gaz yapacak şeylerde yemedim üstelik.
Nurellaaaaaaa1212 ayalltsc aynı bende öyleyim bi kaç gündür. İki hafta önce çok güzel zayıfladım diye seviniyordum şimdi karnım 4 aylık hamile gibi içi dolu sızlıyo gaz da çıkaramıyorum ben
ayalltsc Ebruebos geçen akşam oldu bende öyle post açmıştım hatta bunla ilgili benim aşırı karın ağrım var gaz var
ayalltsc Ebruebos bende yemedim bu ney yaaa cidden çok kötüyümm bunun hamilelikle ilgisi olabilir mi sence ?
ayalltsc Ebruebos yok ben günüm geçmeden yapmam asla predictor testi ısmarladm yolda gecikmem olursa yapıcam
Ebruebos Benim ilk gebelikte de gaz olmuştu . Teste bak canım dayanamadım yaptım ve dünki yaptığımdan daha belirgin oldu bugün