Meridaily 5 gün kaldı, 2 gündür test yapıyorum negatif🤣🤣 ay amaan yapmayacağım test valla. Kasık ağrım var adet olacak gibi sanki her an. Göğüsler hafif hafif sızlayıp geçiyor. Geçen ay daha çok belirti vardı🤣🤣
Ayseee34 Alvn3946 o kadar aç hissediyorum ki kendimi asla doymuyorum ama adete çok var daha bat 3 Şubat içimde bu kadar kısa sürede bir canavar beslenmesine göre galiba benim açlığım 😂😂😂
Nilasya12 Ayseee34 benimde tam tersi bugün iştahım kesildi tavuk et koktu hep çok erken suan koku hassasıyetı için ama belkide psikolojiktir bat 31 Ocak 😂
Nilasya12 ayalltsc 9 gün var daha beklemem lazım yaparsam negatif çıkar 😬😬😬 inşallah herkesin gönlünden geçen olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ikimelekannesi___ Alya05 valla benim kendimden en emin olduğun ay oldu hala inanamıyoruz eşimle bana çok süpriz oldu pek keyifle karşılayamadım ama çok şükür şimdilik alıştım Allah size de nasip etsin 🥰❤️
sevgibeybi ayalltsc bat 30 yaptım negatif☺️ test yapmayayım kendimi tutayım diyince stres oluyorum. O yüzden test yapmaya karar verdim. Günü kurtarıyorum 😂😂 garip bi bel ağrım var bi de sanki adetim daha erken olacak gibi hissediyorum
ayalltsc bu vücut sıcaklığında bir artış oluyomuş ya onu pek anlamadım ben ya varmı aranızda bilen ben yumurtlamadan bir gün sonra başladım ölçmeye hep 36 veya 36 küsür o günden beri devam da ediyorum ölçmeye bugün 37 di mesela 🤨
Nilasya12 ayalltsc hiç duymamıştım ölçmedim 😬 ben üşüyorum ıkı gündür ellerim ve ayaklarım buz gibi bugün kasıklarım da sızlama oluyor sanki saniyelik oluyor anlamıyorum ne olduğunu daha dokuz gün var test yapmak istemiyorum ama merak ediyorum kala kaldım öylece 😂😂😂
Dilara9422 Nilasya12 bendede belirtiler var 9 gün geçti adetim siz naptınıx test yaptınıx mı sonuç ne acaba