Alya05 ayalltsc evet yapmamak en iyidi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende yapmayacm 5 gün sonra haberleşiriz 😁😁
ayalltsc Alya05 hahahha aynen 😂😂 benim yoğun akıntım başladı adet oldum sanıyorum sanki bakıyorum akıntı gelmiş bunee şimdi 🤨
ayalltsc Dyguuu59 gerçekten miii çok sevindimm 🥹 değerin daha çok yükselir inşallah 🙏🏼 peki belirtilerin varmiydi nelerdi ?
Dyguuu59 ayalltsc baş dönmem var göğüslerim hiç şişmedi şimdiye kadar son 1 haftadır şiş uçları kararmaya başladı sürekli idrar hemde sürekli bugün test yaptım silik bi çizgi çıktı kan verdim 5 çıktı değer yarın tekrar kan vericemmm inşallah yükselir❤️
RMLove ayalltsc yeni bi gebelik iki günde bir vermesi gerekiyor iki katına artarsa var demek şuanda yok diyemeyiz var görünüyor bende bir buçuk yıldır istiyorum bata 5 kala test yaptım çıktı millet diyor bu yalancı pozitif çıkarıyor bilgisi olan var mı
Dyguuu59 RMLove benimkide böyle çıktı hemen kan ver benceee markası ne buralarda artımet yalancı pozitif çıkarıyorlar diyorlar oysa ama kan ver kesinleştir canımm
ayalltsc RMLove valla ben ikinci çizgiyi görüyorum ama testlere güvenmiyorum işte geçen ay benimde böyle bi testim vardi adet olduydum o yüzden bu ay itibaren test yapmamaya karar verdim inşallah vardır senin kan vermeye gitsen mi acaba 🙂↔️