GamzeCan Alyamerve neysee ki haftan iyi🤗 kaçmış rahim ağzınn progestanı fitil olarak kullann yan etkisi cok oluyo yoksa son zamanlarını uyuyarak geçirirsin😂
Alyamerve GamzeCan doktora gıvememedımki acılmaya bakmadı sancıma bakmadı belkı erken dogm degl ıcemıom oyusden guvenmedıgımde. :(
GamzeCan Alyamerve sen yinede fitil olarak kullan zararı yok canım riske atma beklesin bi kaç hafta olarak bebiş
GamzeCan Alyamerve iki türlüde kullanılıyo sabah aksam mı dedi? Fitil olarak kullanırsan yarım saat bi saat ayağa kalkma akmasın
Gozdeanne GamzeCan 😂😂 bulantıdan yediğimi çıkarttım ya daha da geçmedi her kahvaltımı kusuyorum 🙈 ama Bebek çok iyi doktor aldığın 5kg hepsi bebeğin eşi suyu kendisi dedi 😇☺️
GamzeCan Gozdeanne yaa demek ki sadece eş su bebek 5 kg kalır bana geriye 10 kg😂 ama bulantıda cok kötü ya😏
Alyamerve GamzeCan gunde bıkere dedi bısy demedı ılacı almadım gece gittiğimm için agız yoluyla gakb:)
Mehtapsato Benimki biraz karisik soyle ki ben 75 le hamile kaldim 70 dustum simdi 80 oldum yani kac kilo aldimi hesaplamak biraz zor oluyo hatta suan gorenler zayifliyomusun diyo karisik 32+1gunlugum bebegimin kilosunu soylemediler hic bilmiyorum haftaya ogrencem inslh
Gozdeanne GamzeCan kesinlikle çok kötü 😔 ben kusmadan kahvaltı yapmayı çok özledim mesela 😇 kızım olunca açık büfe kahvaltıya gideceğim bulantısız doya doya 😂
Meddythemama Kızlar perine masajına başladınız mı? Ben bugün start verdim o işe. Bide göğüs ucu kremi sürmeye başlicam
Ahsenveannesi Meddythemama ben haftaya basliucam doktorum 36 olunca gunde 3 dk dedi gogus uclarima da kar imi nemlendirirlen hindistan cevizi yagi suruyorum
Rabia06 GamzeCan merhaba canm bizde 33+6 haftalıgız bende 12 kg almişim 😅bebişimde 2.165 gr olmuş 🤗 son 43 gün sizde şafaklar kaç