tugce4161 GamzeCan 33+6 olduk çok şükür 17 kilo almışım 😁kızım sağlıklı sıhhatli olsun hiç önemli değil zaten bunyem almaya müsait 64 kiloyla hamile kaldım aslında 15 gündur evdeyim onun öncesinde hep çalıştım ama bunyem kiloyu seviyor sanırım doğumdan sonra veririm inşallah hayırlısı ile doğsun kuzum🤲
Mehtapsato Iyi sukur ama biz cok sorunlu bi hamilelik gecirdik hala oyle de geciyo simdi de erken dogum riskimiz var heran gele bilir
Faile10 Merhaba, bizde mart sonu gibi bekliyoruz oğlumu :) odasını hazırladık çamaşırlarını yıkadım bugünlerde de ütülerini yapıcam giysi çok fazla almadım ütüledikten sonra tekrar bakıcam az gelirse alırım :) odasında bir tek yatağı kaldı alınacak. Haftayada hastane cantasını hazırlarım diye düşünüyorum. Bi sürü eksik var gibi geliyo stresten temizliğe sardım yapılacak çok şey var çalışıyorum bide hiç bişeyi yetişmeyecek gibi geliyor
ilkaskilkheycan Bizde 35+6 kızlar şubat sonu mart başı doğum su an 8 kilo aldım hiç yatmadm hamilelik boyu hep hareketliydim hiç bi ödem şişlik yok
GamzeCan ilkaskilkheycan masallah canm🤗 ben yatarak geçirdim ama insallah kalktıktan sonra hepsini veririmm🙏🏻
Mehtapsato GamzeCan enfeksiyondan dolayi erken dogum olcagini soyluyo doktor bugun acilde idim 1 santim acilmam varnis birde kanamam oldu sanci ile
Gozdeanne GamzeCan kesinlikle çok kötü 😔 ben kusmadan kahvaltı yapmayı çok özledim mesela 😇 kızım olunca açık büfe kahvaltıya gideceğim bulantısız doya doya 😂
ilkaskilkheycan Bende de yetosmicek korkusu var bi sürü soru var aklımda delice acaba kaslarımi aldirsam çıkar mi dogumaca dolapları doldurayim bu hafta kurabiyeleri falan diyorum gün yaklaştıkça heyecan basiyor
GamzeCan ilkaskilkheycan yok canm rahim ağzı kısalığı var bende ondan. Sende cok yorma kendni hersey yetişir merak etmee🤗
Nursen21 CansuCaTurkmen maşallah 🧿 🤣🤣🤣 Kesin çok zayıfsın ondan Arkadaşım 30 kilo aldı şimdi daha da zayıflamış
Nursen21 GamzeCan 35 haftalık oldum bugün 9 kilo almışım Şuan 10 uncu kilomun içindeyim 64 ile hamile kaldım şimdi 74 oldum 76 ile doğuma gidecem galiba 😅🤰🏻
GamzeCan Nursen21 arkadasın biri 34. Haftada 7 kg almıs doktor 15 le tamamlarsın demiş kafamda deli sorular😀
hicimm Bebisiminablasi aynı gün olacak doğumumuz benim sezeryan olacağı için 10 gün önce olacak doğum. Ben zayıf hamile kaldım hızlı kilo aldım 🙈 sıkıntı yok kilolar verilir bebekler sağlıklı olsun ❤️❤️❤️
Bebisiminablasi Maşallah hepinize hanmlar evlatlarımızı sağlıklıca kucaklarimiza Almak nasip etsin Rabbim kilolar gider😊 bnmde oğluşum olcak 34+2 olduk