Pars GamzeCan 32 de 10 kilo almıştık oğlumuzda 2107gr 42 cm di.. şuan 33+3 üz doğuma kadar maximum 15 i görürsün diyordu doktorum bakalım ne olucak🤷♀️
hicimm GamzeCan Amin canım sağsalim alalım kucağımıza. Eminim sende verirsin doğum sonrası fit bir anne olacaksın pozitif düşün.Bebişler bizi zaten zayıflatacak emin ol ☺️
GamzeCan meryemde ben 12 kg yi görünce iştahım kapandı valla az kahvaltı yaptım bakıyım aksam ne olacak😂
Mrvaydn18 GamzeCan kız benim yakın arkadaşım 30 kilo aldı 6ayda neredeyse 20 kilosu gitti şu an vermesi gereken bi 5 6 kilosu var. Hiç dert etme öyle boğazından kesme 😅
CansuCaTurkmen GamzeCan biliyorum canım görüyodum o yüzden sormak istedim nasılsın diye. Bekler Allahın izniyle ne kaldı ki zaten hayırlısıyla doğuralım inşAllah 🤲🏻🌸
Halime23 asilsmom biraz fazla almışsın canım bende 30 haftalığım 8 kilo aldım biraz daha dikkat et 🤗🤗ama çok da takma doğumdan sonra gider inşallah yeterki bebişlermiz sağlıklı olsun
Alyamerve GamzeCan 17 kılo aldım 32 haftalgm dhn gittim bebek 1930 kılo olmus kanamayla gittim erken dogum riski carmjs
Deniziiimmm Kilo kıyası yapmak doğru değil bence. Zayıf hamile kalmıştır 20kilo almıştır. Zaten kilolu hamile kalmıştır 8kilo almıştır. Önemli olan doktorunuzun ne dediği 😊
GamzeCan Deniziiimmm aynenn zayıflar daha cok alıyor ben zayıfta değilim sismanda o yüzden ortada kaldım😂 doktorum bisey demiyor neyseki🤷🏻♀️
Gozdeanne GamzeCan 34+5 günlüğüz ilk başlarda bulantıdan 5 kilo vermiştim şimdi 5 kiloyu yeni aldım bebeğim 2500 kg sağlıklı çok şükür 😇😇
Mrvaydn18 GamzeCan 12 kilo ne ki canım 😅😅 ben 20 kilo almışım ve doğumum 25 mart gözüküyor inşallah doğuma patlamadan girmem 😂 minik kızım da 32+4 2 kilo olmuş annesi sevsin onu hep annesine vermiş kiloyu 😂
Zeynepdgdln GamzeCan 7 kilo aldım ama karnımda 2 tane çatlak olmuş ben de 15le tamamlarmışım doktorum öyle söylüyor 😊
Gozdeanne GamzeCan 😂😂 bulantıdan yediğimi çıkarttım ya daha da geçmedi her kahvaltımı kusuyorum 🙈 ama Bebek çok iyi doktor aldığın 5kg hepsi bebeğin eşi suyu kendisi dedi 😇☺️