Gzde_defne sağol kuzum zaten ben ilk düşük yaptım doktor acil ve devlet doktoru hemen dediki bunun kazinmasi lazım 13 mm parça kalmış vs vs zaten ben 9 gün kanama gördüm ve o kanama boyunca çok parça attım son gün öyle bir büyüklükte attım ki zaten kalma ihutkalmiyor arkadaş diyince bende korktum

Doubleexspresso_2 Bende düşünüyorum aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum şu iki gündür leke az az geliyor adet düzensizliği mi oluyor anlamıyorum ki

Doubleexspresso_2 parça kalsaydı adet olmazdın ve aşırı ağrın olurdu ben kendimden biliyorum 1 kürtaj oldum parça kaldı ikinci kürtajı oldum ağrım çok oluyordu.sen iyi kürtaj sız atlatmışsın.kürtaj ister istemez rahme zarar veriyor

Doubleexspresso_2 Canım Ben kürtajdan bir hafta sonra kontrol gittiğimde parça Yok rahim incelmiş parça Yok demişti doktor zaten ama ben şu iki gündür adet mi oluyorum onu anlamadım çünkü adet olduğum da doktora gidip rahim filmi cekinecegim de o yüzden bakalım ne olacak

Eda42_ yani ben ilk adeti 35 gün oldum ve normal adet kanaması gibi direk gelmişti size de belki yavaş yavaş sökülüyor olanilirsiniz

Doubleexspresso_2 İnşallah inşallah canım yaa rahîm filmi çekinmek istiyorum inceden tüpler kapalı denmişti şimdi birisi açık demek ki o yüzden sonucu öğrenmek en iyisi

Eda42_ aynen öyle Allah’ım sağlıklı bebiş versin bize çok özledim o duyguyu kızımın minicik tekmeleri gelirdi aklıma 🥹

Doubleexspresso_2 İnşallah inşallah ben hiç yaşayamadım ömrümde ilk defa Kasım’da çift çizgi gördüm ultrason kağıdı evlat umudu ama kısmet olmadı ben inanıyorum ki bebeğim olacak hayırlı olsun uzun ömürlü evladım olacak senin için de olacak Rabbim bizleri denedi inşallah imtihanı geçenlerden olduk tekrar nasip olacak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olacak amin amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🤲🏻💓🤱🏻

Eda42_ amin kuzum bir de şey dicem bu sonuçlar çıktı nerede yazıyor tam e nabız da