Kızlar birşey soracağım düşük yapanlara özellikle düşükten sonra içeride parça kalırsa adet görülüyor mu yoksa parça alındıktan sonra mı görülmeye başlanılıyor.
Düşükten sonra adet 🤔
Doubleexspresso_2 parça varsa kürtaj olmak zorunda kalıyorsunuz içeri temizlemeleri lazım yoksa enfeksiyon olur
Doubleexspresso_2 ben düşük yaptım dış gebelikten haziran da yaptım 4 5 haftaya olursun demişti doktorum tam 4 hafta bir gün geçince oldum ama parça vs kalmamıştı içimde
Doubleexspresso_2 2 kere kürtaj oldum 1 hafta sonra kontrol veriyorlar parça kalmismi diyee 39. Günde adet olmuştum 2 hafta falan kanamam olmuştu kürtajdan sonra
Doubleexspresso_2 parça kalırsa beta sıfırlanmaz adet görülmez
Gzde_defne ay çok sağol kuzum ya parça kalmamıştı zaten de bir arkadaşım dedi parça kalsa adet yine görürsün vs vs benim de kafamı karıştırdı düşük üzerine 2 adet gördüm
fatmagul3008 benim bir sağlıklı gebelik 1 kürtaj 1 dusugum var kürtajdan 35 gün sonra adet oldum bu düşükten de 39 gün arkadaşım parça kalsa bile olursun diyin e kafamı karıştırdı
Melike1001 hm bende 39 günde oldum düşükten sonra şuan ikinci adeti geciriyorum
fatmagul3008 yok cnm kontrol ettiler benim aklımda kalan bir soruydu bir arkadaş da karıştırdı kafamı sağolsun parça kalırsa adet olursun dedi de o yüzden sordum
Doubleexspresso_2 iki adet gördüyseniz rahminiz artık normale dönmüştür sizin..Rabbim yerini doldursun inşallah