Doubleexspresso_2 Kızlar birşey soracağım düşük yapanlara özellikle düşükten sonra içeride parça kalırsa adet görülüyor mu yoksa parça alındıktan sonra mı görülmeye başlanılıyor.
fatmagul3008 Doubleexspresso_2 parça varsa kürtaj olmak zorunda kalıyorsunuz içeri temizlemeleri lazım yoksa enfeksiyon olur
Melike1001 Doubleexspresso_2 ben düşük yaptım dış gebelikten haziran da yaptım 4 5 haftaya olursun demişti doktorum tam 4 hafta bir gün geçince oldum ama parça vs kalmamıştı içimde
fatmagul3008 Doubleexspresso_2 2 kere kürtaj oldum 1 hafta sonra kontrol veriyorlar parça kalmismi diyee 39. Günde adet olmuştum 2 hafta falan kanamam olmuştu kürtajdan sonra
Doubleexspresso_2 fatmagul3008 yok cnm kontrol ettiler benim aklımda kalan bir soruydu bir arkadaş da karıştırdı kafamı sağolsun parça kalırsa adet olursun dedi de o yüzden sordum
Doubleexspresso_2 fatmagul3008 benim bir sağlıklı gebelik 1 kürtaj 1 dusugum var kürtajdan 35 gün sonra adet oldum bu düşükten de 39 gün arkadaşım parça kalsa bile olursun diyin e kafamı karıştırdı
Doubleexspresso_2 Gzde_defne ay çok sağol kuzum ya parça kalmamıştı zaten de bir arkadaşım dedi parça kalsa adet yine görürsün vs vs benim de kafamı karıştırdı düşük üzerine 2 adet gördüm
Gzde_defne Doubleexspresso_2 iki adet gördüyseniz rahminiz artık normale dönmüştür sizin..Rabbim yerini doldursun inşallah
Doubleexspresso_2 Gzde_defne amin cnm Allah razı olsun ya korkuttu beni parça kaldıysa da adet olursun vs dedi acaba mi dedim bende