Talentedmom evet haklısınız yeşillik istemedim zaten soğanlı bir burger yedim şimdi isim vermiyim insanların canı istemesin☺️ küçük bir yerde yaşıyoruz yiyen herkes memnundu güven verdi bana açıkçası hazır burger köftesi değildi zaten bir de güzle pişirmişlerdi özen göstermişlerdi eti de lezzetliydi ama inşallah dananın güzel yerleridir 😂 ama tabi haklısınız teşekkür ederim 🥰

zynpknt sizi yanlış yönlendirmek istemem ama her anne ve bebek kendine özel herkesin hamileliğide bir değil ben oğlumda abartısız her gün yedim diyebilirim canım bir tek onu istiyordu çünkü çok şükür oğluma bir şey olmadı gayet sağlıklı 1 yaşında 🙏🏻

Agm53 çok teşekkürler ben hamile olduğumu bile bile ilk kez yedim ama daha önce canım istemediği için 🥰

zynpknt bence canınız çekiyorsa yiyin eğer içinize sinmiyorsa da eve sipariş edin köftesini az daha pişirin kendiniz tavada öyle yiyin

zynpknt ben hep yiyorum nolucakki belirtiyorum eti tam pişsin diye mis

Fatma1042 evet sipariş verip özellikle belirttim teşekkür ederim ☺️

145356- ya etin sakatat kısmını katanlar vs oluyordur diye bi tereddütte kaldım çünkü normalde zaten ben pis boğaz bi insanımdır ama kokoreç falan asla yemedim hamileyim diye malum kıymaya da nereleri çektikleri belli olmuyor o biraz güven vermiyor da burası güven verdi bende yedim😂☺️

zynpknt kız hamburger yemek sıkıntılı mı hamilelikte ilk hamileliğimde neredeyse 3 4 günde bir yerdim şimdi de yiyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım

zynpknt vallahi ben yemiştim et köfte kokusu midemi bulandırıyor oyüzdan tavuk yedim hatta burger yiyelim diye bi firma var çok lezzetliydi yani yiyebilirsin bence sadece not düş hamileyim lütfen temiz olsun ve iyi pişmiş olsun de patatesleride çok güzeldi😋acıktım ben sanırım 😂😂

Ebru_ebru ben de yedim birkac defa canim isteyince. Canim isterse tadıyorum yiyorum kisitlamadim kendimi cok şükür bir sorun yasamadim ama bilmem yine de tadabilirsiniz

Ranni valla ben mc donalsa falan pek güvenemiyorum açıkçası ne eti olduğu belli değil güvenilir yer bulmak da zor yani kıyma halinde yaptıkları için kıymaya her şey katılabiliyor malum o yüzden ☺️

SuEmbal hahaha siz de bu akşam söylersiniz gibi😂 evet not düştüm aradım da özen göstermişler ☺️

Talentedmom valla yalan diyorlar ama köfteci yusuftan bile bişey yemedim duyduğumdan beri mc donals burger king asla güvenilir gelmiyor açıkçası 😂

zynpknt
                    Kendi yaşadığım bir şeyi söyleyeyim çok çok bilindik bir Marka
                    Hamburger sipariş etmiştim Allah’tan ısırdıktan sonra gördüm resmen köfte çiğdi ve direkt iade etmiştim arayıp kapıdan geri aldılar özürler dilediler gebeyim şikayet etmiyorm daha dikkat edin ve çiğ et yemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmıştım hamile iken. Bence iyice pişirdiklerine emin oldğnz biyerden yiyin canınız çok istediyse

zynpknt yapabilirsen evde sen kendin yapmayı deneyebilirsin hem içinde rahat olur☺️