Cinsiyet_tahmini teşekkür ederimmm yeşillik koydurmadım🥰
Hamilelikte hamburger
zynpknt ben bugün yedim 🫣 ama mc ya da burger kingden değil. Güzel el yapımı yapan bir yer var ordan
- Düzenlendi
zynpknt evde yapıyorum en iyi hamburgere taş çıkarır.aslinda o kadar kolay ki evde yapmak biz artık dışardan yemiyoruz mis gibi oluyor .dışardan da yenebilir tabi ama sık sık canınız çekiyorsa evde bir deneyin
Tini_minii bende yerel bir steakhousedan yedim istediğim tüm kriterleri de arayıp söyledim sağolsunla çok ilgilendiler🥰
- Düzenlendi
Minnaksever kesinlikle öyle ama maalesef kalkmam yasak☺️ 23 haftalık hamileyim bikere bilmeden yemiştim bide bu sadece çok sık istemiyorum allahtan😂
zynpknt ya da biri yapabilirse çok iyi olur dışardakilerde ne eti olduğu belli değil hele ki yeşillikleri nasıl yıkıyorlar bilmiyoruz çok temiz olması lazım
Talentedmom evet haklısınız yeşillik istemedim zaten soğanlı bir burger yedim şimdi isim vermiyim insanların canı istemesin☺️ küçük bir yerde yaşıyoruz yiyen herkes memnundu güven verdi bana açıkçası hazır burger köftesi değildi zaten bir de güzle pişirmişlerdi özen göstermişlerdi eti de lezzetliydi ama inşallah dananın güzel yerleridir 😂 ama tabi haklısınız teşekkür ederim 🥰
zynpknt bence canınız çekiyorsa yiyin eğer içinize sinmiyorsa da eve sipariş edin köftesini az daha pişirin kendiniz tavada öyle yiyin
zynpknt sakın mc ya da burger almayın temizse sıkıntı olmaz