sevgibeybi Xiremmx ayyy vardır inşallah 🥹🥹 bu ay her anlamda çok çabaladım. Diyet vitamin spor hepsini iyi yaptım en baştan başlamak istemiyorum her şeye 🥹🥹🥹
Xiremmx @sevgibeybi bende diyet ve spor yaptım yumurtlama görene kadar sonra bıraktım spor yapmayı yürüyüş yaptım ara ara inşallah tutmuştur gerçekten insan başa dönmek istemiyor ama nasip olmayınca da olmuyor maalesef:/
Meridaily Kızlar adet olacak gibi karın agrınız var mı? Benim bat bugün. İnşallah pozitif sonuçlar alırız🤲🏻
BebegimVeBenn_ Meridaily geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 gün adet gördüm bu ayda olur diye ümit ediyorum ama bilmiyorum bekliyormm
Meridaily BebegimVeBenn_ Benim de days doctor belirgin silik, kaset test hayalet çizgi. Bat ne zaman? İnşallah güzel sonuçlar alırız🤲🏻
BebegimVeBenn_ Meridaily en son adet tarihim 24 aralıktı Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻
zynrn Meridaily Dıpıll diye bir markaydı testim ve bence aşırı hassas bir testi çünkü adetime 7 gün kala yaptım çok silik çıktı anlamıştım o zaman fotodakinide dün yaptım
Xiremmx @sevgibeybi bu sabah test yaptım maalesef negatif bundan sonrada pozitif olacağını sanmıyorum :(
sevgibeybi Xiremmx bende de aşırı silik çıktı yine. Böyleyken adet olmuştum. Koyulaşma filan yok. Hevesleneyorum bile. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum🤷🏼♀️
Xiremmx @sevgibeybi olsun canım silikte olsa çıkmış ya belki koyulaşır bakayım adet geçikince yine yaparsın bir bakmışsın bebiş🥰
sevgibeybi Xiremmx ayyy inşallah kaç gündür yapıyorum hep negatif. 13-14yumurtlama burda bakıyorum 10. Günde pozitif gören var bende hep negatif. Daha önce de silik çizgiyle adet oldum ona bile sevinemiyorum. İnşallah pozitife döner amin amin amin 🥰