Zulosmustafa LadyX inşallah canım bakalım sen bana dua ettinya rabbim de senin dileklerini kabul etsin cnm
gndgdumelike LadyX tatlıyı hiç gözüm görmedi hep ekşi tuzlu şeyler istedi canım acı biber turşusu falan yiyordum şeker yer gibi
Zulosmustafa İki güzel kizlarim var muhammedimiz eksik rabbim herkesin ne muradı varsap versin üç aylardayiz dua çok buyuleci
Gulcan0643 ZeynepDuru17 ben farkında olmadan verilen tarihte ilişki yaşamıştım oğlum oldu şimdi tekrar hamileyim plansız olduğu için cinsiyet bizede sürpriz olacak 😂😂
ZeynepDuru17 Gulcan0643 hadi hayırlısı olsun inşallah tutar bende indirdim bugün gözüküyor ama şuan erken indirilik dursun zamanı gelince kullanırım inşallah tutar 🤲😂
Ozlemakyuz ErsBegAs bende ona baka baka artık cinsiyetten anlamaya başladım hatta kendi bebeğimi de tahmin ettim öyle erkenden sonra da zaten doktor söyledi
ruveydagulsen Elbu erkek canım son adet tarihin Kasım ama gebelik tarihin aralıktır muhtemelen yaşına bir ekleyip baktım
Busraaa233- Merve_kucuk 25 Ekim 2024 Doğum tarihim 09.02.1998 bakar mısınız bana da ? Rica etsem 🙏🏻🌸💖✨
Ozlemakyuz LadyX doktor sürekli erken haftalarda cinsiyet söylüyor paylaşıyor bunu da pozisyon ve kese yapısına baka baka bende kendim kontrole gidince baktım erkek olduğunu 10. Haftada bile anladım doktor da 14. Haftada %100 erkek dedi zaten
LadyX Girlmama aaaa ben rus ve çin takvimi aynı sanıyordum demek ki farklı olabiliyor. Sizde rus denk gelmiş. Tamamen şans yaaa. Zaten iki ihtimal var yani birinden biri illa ki tutuyor 🤭