Srp53 Kumsal28 of daha çok var hamilelik gerçekten çok uzun bir süreç. Hele şu son zamanlar hiç geçmiyor. 25 günüm kaldı ama eziyet gibi 😀
Busraaaa06 Kumsal28 teşekkürler ☺️ Bebeğe kilo aldıracak besinler tüketmeye çalıştım hareketliyim ayrıca ☺️ fazla kilo alınmış olsa bile verilir elbette, bebeklerimiz sağlıklı olsunda ☺️
Seymanurkurt Kumsal28 selam kızlar 13 kilo aldım bebiş 31 haftalıkken 1800 gramdı şimdi 32 olduk haftaya kontrolüm var ilk 3 Ay hiç bişey yiyemedim hatta zayıfladım 3 aydan sonra aldim kiloyu sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Bebekmert Zulalblt bir hafta önde ama normal karşılıyoruz dedi. Ben günlük kefir muz ve kabak çekirdeği tüketiyorum sizde deneyin isterseniz ilk bebeğim de öyleydi
danla2711 Kumsal28 ay inşallah yaa🥰 zor gerçekten bir türlü öğrenememek benimde 19.haftada netleştiği için anlıyorum sizi 🥰 kilo aldım yaa bu ödem bana çokk kilo yükledi şimdiden 🤦♀️kilolu hamile kaldım zaten🥹
Kumsal28 danla2711 kilolar verilir ya çokta önemli değil sağlığınız bebeğinizin sağlığı yerinde olsun da kilo alınır da verilir de💕
danla2711 Kumsal28 ay evet gerçekten sağlıklı olsunda gerisi mühim değil 🥰🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi😍
Kumsal28 Newmomdml masallah sizde kilo almışsınız bebisinizin de kilosu gayet güzel bence sağlıkla gelsin insallah 🌸
ikibaloglanannesi Kumsal28 En son 22.haftada kızım 650 gramdı ben hala sabit kilomda idim (ilkinde de çok kilo almadım) Bu hafta 27 haftalık olacağız kilosunu bilmiyorum pazartesi günü görüş günümüz.
A14B05T Kumsal28 bir belirti yoktu doktorum yaptırmamı istedi yaptım ve çıktığında şaşırdım hiç beklemiyordum
A14B05T Kumsal28 yani bazen zor oluyor tabi yemek istediğin şeyler oluyor korkarak yiyorsun ya da yiyemiyorsun