danla2711 Kumsal28 ay evet gerçekten sağlıklı olsunda gerisi mühim değil 🥰🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi😍
Baby_B Kumsal28 kilo almadim cok evet,zaten plasentaydi suyuydu cocugun kilosuydu normal aldim Ama bu bebegimden önce kurtajim oldu 2 ayda malesef 10 kg almistim Normalde 75 kg idim Saglik olsun😍🥰
A14B05T Kumsal28 yani bazen zor oluyor tabi yemek istediğin şeyler oluyor korkarak yiyorsun ya da yiyemiyorsun
seyma0661 Kumsal28 32.haftadayız aşağı yukarı 7 kilo almışım bakalım kaç ile bitecek bu süreç 🙈 bebişin kilosu da 1800 küsürlerde
Eelliiff1234 Baby_B Bende 31+3 teyim geçen perşembe gittim 1600 küsür dedi kilosunu 2 hafta sonra gel dedi şubat başı gidicem bakalım ne dicek 🥰🥰
seyma0661 Kumsal28 ay bilmiyorum biraz gece yemelerim başladı midem kazınıyor yemezsem ölcekmişim gibi bu aralar ama bakalım 😂
Kumsal28 Eelliiff1234 yaa masallah benimde öyle olucak insallah bi kızım var 4 yaşına girecek sizin kız kaç yaşında
Bktakdmr Kumsal28 herkes ne kadar az kilo almış bir ben miyim daha 17. Haftasında 5 kg alan moralim bozuluyor böyle az kilo alanları okuyunca😂