rubeyyisarah Kumsal28 en son 35+5 de gittim 2550 gramdı😅 bir dahaki kontrolüm haftaya pazartesi 38+1 oluyor
Srp53 Kumsal28 yoo iştahım açılmadı nasıl yiyorduysam öyle yedim. Spora da devam ettim 😀hamilelik öncesi de kilo alıp veren biri değildim zaten senelerdir 61.2 kiloydum eksilmezdi artmazdı 😆
A14B05T Kumsal28 bir belirti yoktu doktorum yaptırmamı istedi yaptım ve çıktığında şaşırdım hiç beklemiyordum
Srp53 Kumsal28 aynen öyle ama hamilelik herkesi farklı etkiliyor biraz da metabolizma meselesi eğer normal kiloda hamile kaldıysanız 10-15 arası alabilirsiniz sıkıntı yok. Önemli olan bebişler 🌸
Zulalblt Bebekmert aynı haftadayiz canım. Bende 9 kilo aldım bebeğimde 890 Gr dedi 27 haftalıkken doktor seninkine normal mi dedi
Bebekmert Zulalblt bir hafta önde ama normal karşılıyoruz dedi. Ben günlük kefir muz ve kabak çekirdeği tüketiyorum sizde deneyin isterseniz ilk bebeğim de öyleydi
Evrimnbe Kumsal28 36+2deyim şuan 67 kiloyum 58le hamile kaldım. 35+6da bebeğim 3335 grdı. Doktor kilomun iyi olduğunu çoğunun bebeğe gittiğini söyledi umarım daha almadan konuyu kapatırız😂