Ayseozer35 bak hiç kendimi dinlemem ama az önce de sol kasıkta batma şeklinde ağrı oldu hayırdır inşallah 😁
Bat 30 31 Ocak 1 Şubat olanlar
Theaydins ayy hadi inşallah benimde sağ kasığımda ağrı var bikaç gündür 😄
Ayseozer35 bu ay pozitif görürsek burdan yazalım inşallah ikimiz de güzel haberler veririz 💕💕
Theaydins inşallah canım 🌸 senin adetine ne kadar var canım benim 10 gün kaldı ama test yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi 😄
Ayseozer35 bugün itibariyle 9 gün kaldı ama daha çok erken tut kendini yapma sakın 😁
Theaydins tutamadım.Yaptım. Boyumun ölçüsünü aldım 😄😄
- Düzenlendi
Ayseozer35 Allah iyiliğini versin 😂 ben geçen ay çok umutlanmistim 3 gün reglim geçti öyle test yaptım nepnegatifti akşamına regl oldum daha da 1 hafta gecikmeden yapmam😂
Theaydins bende artık gecikmeden yapmam dersimi aldım 😂😂
Ayseozer35
Dün ve bugün çok inceden bir karın ağrısı başladı ama böyle çok kısa süreli bugün yemek yaparken aşırı içim kalktı afedersiniz geçen hafta ve bu hafta iki kere de sanki hafif bir baş dönmesi hissettim bilemiyorum şu anda beyaz akıntı var
Melissaa99 psikolojik mi artık bilemiyorum benim adetime 9 gün var 2 gündür pembe kahverengi lekeler gelmeye başladı dünden beri bildiğiniz adet sancısi çekiyorum bel ağrısı karın ağrısı bu ayı geçirince bi daha bu kadar kafaya takmicam sizde gününüzü bekleyin devam ederse o şekilde şüphelenin yoksa valla zaman geçmiyo
Ayseozer35
Yani yaşadığım her tepkiyi acaba hamilelik mi diye düşünüyorum istemsiz oluyor psikolojik olarak düşünmemek imkansız oyalanmaya çalışsam dahi yine düşünüyorum ve ben hiç ovülasyon testi yapmadan tamamıyla uygulamaya göre değerlendirdim bu ay
Melissaa99 gerçekten düşünmemek imkansız gibi ben hatta bugün dayanamayıp test bile yaptım negatif göreceğimi bile bile bi diziye başladım bitti şimdi daha uzun bi diziye başlayıp bu ayı böyle oyalanarak geçiricem en iyisi hiç boş durmamak galiba diğer türlü aklımız hep orda kalıyo
Ayseozer35 kesinlikle oyle
Ayseozer35
Olmayınca olmuyor 🤷🏼♀️
sevgibeybi adet olana kadar yine de bi umut var inşallah görürüz şu pozitifleri ❤️
Ayseozer35 burda herkese öyle yazdım 😄 ama bunları görünce bi umutsuzluğa düşüyorum. Sonra geçiyo tabi adet olana kadar umut var ❤️
Ayseozer35 ben galiba adet olcam ya dun test yaptm bir sey yok sizde durum nedir
sevgibeybi yaa öyle ama 😄 ben de bugün test yaptım ikinci çizgi hayal de olsa var ve yine umutlandım sonra biri forum açmış nimo test yalancı pozitif veriyo diyo şuan öyle boşluğa bakıyorum 😄😄 [https://mutluresim.com/images/2025/01/28/1JzCBl.md.png](https://)