Yogurtlupilav Serpil2167 sushi yi acayip istiyorum ama yiyemiyorum. Sık sık eşime “hastaneye istiyorum “ diyip duruyorum. Balık ta yemek istemiyorum nedense.
Cacaege Serpil2167 bende bişey yok eşim herseyi aşeriyor 😂hatta banada kızıyor niye aşermiyorum diye 😂
danla2711 Serpil2167 ay ahahah aşermek yazısını aşure diye okudum sndmndnd benim canım ilk başlarda turşu erik limon çekerken bi anda tatlı çekmeye başladı 😂😂 22.haftadayız
Girlmama Kumsallss bişey olmaz millet diyor yok leke olur bebekte falan da batıl hep bunlar nerden dolma bilgilerse artık bende erik çok aşeriyorum bu aralar ama çok düşük ihtimal bulmam bulsam da istediğim tadı vermicek ve 3 tane eripe artık ne kadar risterler bilemiyorum
Gamzeddr Serpil2167 ben normalde tatlıya hayır diyemezdim ama hamileliğimin başından beri canım asla tatlı istemiyor bolca turşu, çiğköfte gibi şeyler yiyorum 😅 ekşi ve acılı şeyler daha cazip geliyor şimdilik . Şuanda da yarın 8 haftalık olacağız inşallah
Ebru_ebru Sinemhh Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 benim de erkek , kız diye düşünüyordum hissediyordum ☺️
Sonbir12 Bem 11 haftalik oldum et cigerden midem bulandi hic yemedim de ve sigara iciyordum sigaradanda tiksindim bu aralar limon yesillik cok canim cekiyor normalmiyim bilemedim
Zananur Sonbir12 ben de 13. Haftadayım ilk tatlı et döner ciğer hepsini severek yiyordum su an limon yesilik çok cazip geliyor artı sigara içen bir insan olarak söylüyorum paketini görünce bile kusuyorum değil elime almak hele de içmek .
Elifrzaalbyrk Hiçbsye aşermiyorum yiyecek olarak. Ama makyaj malzemesi vs canım istiyo rımel alasım geliyo durduk yerde gloss falan süresim geliyo normal mi ben hiç böyle hamiş görmedim de😀 5 aylık hamileyim
Avcero Midem o kadar yanıyor ki , siz turşu limon portakal mandalina yiyorum deyince şaşırıyorum . Ekşi yoğurt , mayalı ekmek dahi yiyemiyorum :( 9+2 ama mide yanmalarım çok erken başladı. Git gide daha mı kötü olur sizce ?
Zananur Avcero ilk benimde öyleydi ikinci trimester de biraz hafifleyecek son trimester de tekrar başlıyor cnm tabi kişiden kişiye değişir bnm önceki gebeliklerimde de öyle oldu sanki bu da öyle