Aslaninannesi_ Bugün halka tatlı istiyor canım nerde satılıyor acaba eşim işten gelirken alıcam sıcak olsun dedi ama suan yemezsem sanki fena olucak gibiyim 😀
LavinsMom Serpil2167 asermek degil de ilkindr de tursu cok yerdim limon falan bunda da oyleyim. Ama cinsiyetler farkli 😄
Meltemanneolsun Ben ekşi tuzlu şeylere as eriyorum genelde. Kırmızı lahana turşusu ve yeşil zeytin ❤️❤️❤️❤️
asena9 gizemzz ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah benim daha belli değil erkek bebekte böyle et aşeriliyormuş ondan sormuştum kızımda hiç aşermemiştim et falan, tatlıya düşmüştüm bunda tam tersi 🥲
gizemzz asena9 evet erkek çocukta genelde et diyorlar ama bilmiyorum tabi :)kızda mide bulantınız falan oluyormudu nasıldı hayırlısı olsun tabi de sizinde allah gönlünüze göre sağlıklı evlat versin
asena9 gizemzz amin inşallah kızımda çok kısa sürmüşti bulantım çok zorluğu olmamıştı ama bunda duman oldum daha 13 haftalığım 🥲☺️ sizde nasıl durumlar
gizemzz asena9 aynı haftadayız bende 13 haftadayım :) benim mide yanmam birde sol bacak ağrım var bacak ağrısı baya fazla
Defnezumramom Serpil2167 2. Hamileliğim 3 hafta sonra doğumum var hiç bişi aşermedim ya psikolojik olduğuna inanıyorum ben 😂😂
Sude22 Serpil2167 özel günlerim hariç pek tatlıcı değildim ama hamile kalınca aşırı tatlı düşkünü oldum doğumdan sonra da devam ediyor tatlı düşkünlüğüm bebeğimin kız bu arada
ikimelekannesi___ Serpil2167 aşerme yok ama öğrendiğim gibi ayva yemeye başladım tam mevsimi tüm hamişlere de tavsiye ederim 🤤
B2334 Sadece tatlı aman Allah’m şekerim çıkacak diye istedigim gibi yiyememek çok kötü bu arada 3.gebeligim 2 oğlum var
Meryemld Serpil2167 9 haftalığım. 7 haftada sadece bir kere pizza aşerdim. Ve gelen koskocaman pizzasl tek başıma bitirdim
Yenigebes Serpil2167 fıstıklı baklava ve annelerimizin gün tabağı ama suyum sınırda olduğu için dolu dolu yiyemiyorum gurbetteyim kimsemde yok zatem gün yapıp yiyeyim
1234m Serpil2167 bende benim belli değil sizin ne geçen gün bi ev baklavası aşerdşm onun harici hep tuzlu yiyorum
ipekoktamis ikibaloglanannesi 12 haftalik hamileyim sadece canim portakal istiyor kokusu burnumdan hiç gitmiyor daha cinsiyeti öğrenmedik:)
Anneee_bebek 5 hattalık hamileyim ilk çiğ köfte canım çekti şimdiye kadar yiyordum artık midem bulandı duyduğumda bile midem bulanıyor şimdilik canım birşey, çekmiyor sadece salatalık çok yiyorum 😋😋😋