1752 Tugba2794 limonla yatıp limonla kalkıyorum portakal gibi soyup yiyorum banada kız dedi ama biraz şüpheli net demedi 20. Haftaya kaldı bizim cinsiyet meselesi 🤭
Tugba2794 1752 yaa öyle mi 😆😆 çok enteresan bu aserma olayları tezat haldeyız sizinle🙈 28+4 teyım detaylı ultrasonda dahıl erkek denıldı yani erkek bebiş 🙈
Hasret72 Son zamanlarda hiç birşey yiyesim yok zorla yiyorum som haftalarım da olduğum için, bebek gelişsin diye 😶 Ama bişi dicem canınız çeker ve şuan bu mevsimde yok omu çok arıyorum ama yok yani
Yagmur-su Serpil2167 kızlar ben soslu tavuk dürüm aşeriyorum ama malum haberler bakteriler falan derken doğumdan sonra inşallah😅
1752 Tugba2794 evet 😁 ama oğlumda hep tatlı aşermiştim bunda bebek hareket etsin diye çikolata ısırdım ağzımda büyüdü çok tuhaf ben tatlı aşığıyken ekşi delisi çıkmam 🤭
Zananur Sonbir12 ben de 13. Haftadayım ilk tatlı et döner ciğer hepsini severek yiyordum su an limon yesilik çok cazip geliyor artı sigara içen bir insan olarak söylüyorum paketini görünce bile kusuyorum değil elime almak hele de içmek .
Zananur Avcero ilk benimde öyleydi ikinci trimester de biraz hafifleyecek son trimester de tekrar başlıyor cnm tabi kişiden kişiye değişir bnm önceki gebeliklerimde de öyle oldu sanki bu da öyle