Ebru_ebru Ferdadmr Benimde öyle ilaç kullanmıyorum çarşamba kontrolümüz inşallah verir bir şeyler. Ve benim bulantı da oluyor bitmişti şimdi yeniden başladı 🤷♀️
Liddle_mom Serpil2167 ben ilk zamanlar utrsu salatalik ama ustune limon ve tuz kesinlikle koruk falan aserdim kizim olucak allahin izniyle simdilerdede tatliya dadandim 🙈
Erd_mel Serpil2167 30 haftadayım aşerme olmadı Bir ara çok masterchef’i izlemekten ahtapot yemek istiyordum Karadeniz’de ahtapot yok ki tabii bir de Karadeniz’e özgü bir ot var melocan diye onu canım çekti onu da dayımın eşi verdi
gizemzz Cicek_bahcesi valla en son kız dedi doktor ama bilmiyorum oglumdada çok tombik döner yerdim :)
anneolmakneguzel_ Serpil2167 birincide de ermedim, suandada ermiyorum keşke gece gece canım bşy ceksede yesek🤣
Tugba2794 Serpil2167 ekşi yani limon🤣 limonla yıyebılcegım seylerı yedım durdum tadına bakan ayyy bu ne demıstı mesela salataya bir sürü limon sıkmak gibi 🤷🏼♀️ bu arada oğlum olacak
1752 Tugba2794 limonla yatıp limonla kalkıyorum portakal gibi soyup yiyorum banada kız dedi ama biraz şüpheli net demedi 20. Haftaya kaldı bizim cinsiyet meselesi 🤭
burcu1245 Serpil2167 9 aylık hamileyim hiç istemediğim kadar erik istiyor canım mis gibi papaz eriği 😊😊 hamilelik sürecim boyunca da tatlıdan uzak ekşiyle dip dibeydim
Fatmaacylnn Serpil2167 ilk öğrendiğim zaman durmadan turşu yiyodum sonra tiksindim doktorum da yeme demişti zaten birde yazın ortasında ayva aşerdim 🙃🤭
Busra2110 31 haftalığım başlarda bi mandalina aşerdim hala deli gibi yerim mandalinasız eksiğim sanki eşim çocuk mandalina olsrak doğacak diye dalga geçiyor 😂
yagmur_17 Serpil2167 gebeligimin başında carsida kavun satanlarindna onunden gecerken cok kavun istemisti onu yedim + olarakta ruyamda yesil erik gordum uykumdan agzim sulanarak uyandim sukur esim onuda buldu getirdi genel olarak eksiciyim ama 😍
ikibaloglanannesi Serpil2167 bu hamileliğimde portakal yiyorum sürekli 😂 27.haftaya gireceğiz kızımla abisinde böyle değildim😅
Pinar0711 ikibaloglanannesi bende kızımda mandalina o kadar yemiştimki ki, doğumdan sonra ben yiyemiyorum, şimdi kızım aşırı mandalina yiyor
ipekoktamis ikibaloglanannesi 12 haftalik hamileyim sadece canim portakal istiyor kokusu burnumdan hiç gitmiyor daha cinsiyeti öğrenmedik:)
asena9 gizemzz bende bunları yazacaktım bide ek olarak kebapp resmen lokanta kokusu aşeriyorum dönerler etler kebaplar djjdjf cinsiyet ne sizin 🥲
asena9 gizemzz ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah benim daha belli değil erkek bebekte böyle et aşeriliyormuş ondan sormuştum kızımda hiç aşermemiştim et falan, tatlıya düşmüştüm bunda tam tersi 🥲