Dr erbil çakar
Bende geçen hafta gittim memnun kaldım dedikleri gibi önce olması gereken değeri söylüyor sonra bebeğine ait değeri söylüyor ona göre sende bilgi sahibi oluyorsun bir sürü küçük fotoğraf verip bir tane 3 boyutlu fotoğrafını verdi fiyatıda diğer hastanelere göre fazla gelmedi açıkcası
Ayss1907 ben 3 sene önce gitmiştim 1 renkli fotoğraf verdi ama benim kızım nazlıydı göstermedi bi türlü kendini 1 tane anca poz verebildi. Siyah beyaz baya vermişti bütün kontrol ettiği her şeyi vermişti. Bir de kiloluydum baya ve erken haftada gitmiştim ona rağmen 3 sene önceki cihazlarla kızımın kalbindeki sorunu görmüştü ve Zeynep kamilden perinatolojiye randevu bulamıyorum diye kendisi doktoru arayıp yardımcı olmuştu 🙏🏼 hakkını ödeyemeyeceğim bir doktor 🥹
2 cihaz var bir kendi baktığı birde sizin takip ettiğiniz ekran gayet net anlıyorsunuz neresini gösterdiğini 😂😂
Yaaaa renkli 1 tane mi veriyor:(( istesek vermez mi acaba daha fazlasını bende haftaya randevu almayı düşünüyorum da.
Merhaba, Erbil beyin perinatoloji uzmanligi var mi yoksa yalnizca kadin dogumcu mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim