Sipsevdi mivess ilk hamileliğimde kusmaktan 4 kilo aldım 72ydim 76yla doğuma girip doğumdan 1 hafta sonra 65 e düşmüştüm şuan da oğlum 2 yaşında yeni Bi gebelik istiyorum bu sefer nasıl olur bilmiyorum😊
BenimBalBidigim @mivess 61 kilo ile hamileliğim başladı 76 kiloyla 41 haftalık doğum yaptım 2 ay oldu doğum yapalı 13 kilo verdim 63 kiloyum. Doğum sonrası bol su içmek bol sıvı almak ve sağlıklı beslenmek çok önemli 🫶🏻🌸
-KbrElms18- 18+3 haftalığım 7 kilo aldım 🤭🫣 21 haftaya kadar kilo almamam lazımmış 🤣 ki ortalama 14 kilo ile tamamlayabileyim 🤣🤣
MinikBrokoli asyya1_ gidiyor hepsi ben en son 3-4 kilo fazlam vardı zorlasam giderdi ama takmadım 2 yıl sonra hamile kaldım yemeyince gidiyor yaa, ben yemeyi seviyorum
mervedmrcn mivess 20 kilo aldım pazartesi doğumum var🥹🥲 kendimi toparladıktan sonra direkt spor ve diyete başlayacağım💖
sanslisevval 27+5 5,5 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım doktorda normal olduğunu söyledi çok şükür 10-11 le tamamlarım inşallah 🙏🏻
5sezeryanim mivess ilk çocuğumda 50 kilo ikincide 40larda üçüncüde 37 kilofalan 4. De 30 besincide de 23 kilo aldim
Tugba2794 5sezeryanim merhaba gebelik sekeri falan mı vardı nasıl aldınız o kadar🙈 yani yanlıs anlamayın kendi istegınızle aldıysanız nasıl rahat yurudunuz ben cok yavas kılo alıyorum ona ragmen nefes alamayacak gıbı oluyorum
Nzbgln mivess ikinci gebeliğim ilk bebiştede aynı hızda gidip 15 kiloyla kapatmıştım şimdide 25+2 10 kilo aldım