5sezeryanim hay maşallah hepsi sezaryen mi bebişlerin ?
Kaç Kilo Aldınız🤰🏼⚖️
Nzbgln evet hepsi sezeryan isteyimcede çok kilo verebiliyorum ilkde 120deydim 8 ayda 55 kiloya kadar dusmustum
Kızlar ben şu an 26. Haftamdayım 67 le başladık şu an 87 yim şeker hastalığım da gebelik şekerim de yok. Ne yaparsam kilo almam yaa moralim bozuldu çok. Doktor da kızdı çok fazla almışsın diye 🥺🥺
mcansu çocuklarımda çok kilolu doğdu ama ortalama bir sene içerisinde hep toparladım yani çok şükür herhangi bir yerleşmiş kilom olmadı. Bu arada 3. Gebeliğimdeyim ve bunda da tam tersi mesela hiç daha orantısız kilo alımım olmadı baya dengeli gidiyor sanırım hareketim çocuklar fln derken önceki rahatlığım yok.
ilayda_96 bizim ailede de bu durum var. annemler,annesi fln hep böyleymiş kilo alımı varmış. Zaten bizim bebeklerimiz de iri doğuyor ben iki çocuğuma da yenidoğan giydirmedim ne bezi ne kıyafeti. Benim doktorum artık bir süre sonra karışsa bile önüne de geçedi çünkü dinleme yetkim baya sıfırlanmıştı. 😅 bir yıl içerisinde de kiloyu sıfırladım. Bol su, hareket, egzersiz ve özellikle korse kullandım. Kimse inanamıyordu before after halime 😂
mivess 37 hafta 12 kilo
- Düzenlendi
İlk kızımda 20 kilo aldım
Pinar0711 yalnış gönderiye geldi yorumum o nasıl oldu
26+2 haftalık -4 kg ile yola devam 🤷♀️ kilolu hamile kalmanın ve çok kusmanın avantajı 😂
mivess 25 haftaligiz -5 kilo ile devam su anlık ilk hamileligimde 16 kilo almistim
Sedayavuz 64 kilo nasıl alabildin😯😯
Sedayavuz harikasınız maşallah siz be bebeğiniz sağlıklı olsun da gerisi hallolur bana da çok karışıyor doktorum tabii ki fazla kilo sıkıntı ama bünye gereği içtiğim yarıyor maalesef ne kadar dikkat etsem de vücudumda yağa dönüşüyor muhtemelen ama bebeğim sağlıklı ve önde gidiyor şükürler olsun bende bir doğurayım sağ Salim de diyet ve egzersizle eski halime dönerim elbet 🥰🙏🏻🫶🏻
5sezeryanim merhaba gebelik sekeri falan mı vardı nasıl aldınız o kadar🙈 yani yanlıs anlamayın kendi istegınızle aldıysanız nasıl rahat yurudunuz ben cok yavas kılo alıyorum ona ragmen nefes alamayacak gıbı oluyorum
mivess 32deyim 8 kilo aldım
33/1 7 kilo aldım bende
asyya1_ ay ben sabah bulantıları çok yaşadım ama bu haftalarda azalıyor belli ki yine de yemeğime engel olmadı 😂🫶🏻