Yuuki Limonlukekkk @Melissayda Hadi ya, hem çocuk yanimda, hem gebelik cesaret edip gidemedim😕🙈 bir onlarda gozum vardı😄
Melissayda @Yuuki ben gitmedim canım eşim aldı bugünküleri bende senin gibi bi bebişim var birde hamileyim üşendim ama aynısıdır klasik aynı şeyler geliyor
Yuuki Melissayda Evet ben ilkinde çok gittim ama buradakiler parçalayacak gibi biraz cesaret edemedim, birde oğlumda çok değişiyor markette😄
Moomtoobee anneoluyorumm13 benimde öyle valla yarım saat yol mesafesinde ama yürüyorum 😄 yürüyerek gittim geldim eve kendimi zor attım ac karnına 🤣 zorum neyse
AdaEcem Limonlukekkk bebek eşyasımı hemen koşuyorum. Bizim burda pazar da var millet bir şey bırakmaz gerçekten 😂
eceeelmn bilmiyorum aldıklarım görünüyor mu 😂 istediğim herşeyi aldım gibi özellikle sevimli köpekcik ve oioi urunlerini çok almak istemiştim hepsinden bir tane vardı😂çok şükür bugün de kızıma bisiler aldim😂
kuzuannesi4234 1prens1prenses_ kataloğu nereden gördünüz acaba ya bende bakmak istiyorum 24 ocak için
Canmoms3 Limonlukekkk kimsenin umrunda değil bizim burda yaa almadıklarim oldu bebekle taşıyamazdim eşime dedim akşam gelirken yolunun üstünde kalmışsa al istediklerimi