Elis27 gecegunduz cnm burda örnekleri çok ona bakarsan ama senin haftan baya ileri zaten bu zamana kdr cinsiyet tahmini dahi yapılmamıştı ben doğru olduğunu ve değişmeyeceğini düşünüyorum yinede aklında şüphe kalıyorsa bide özele gidebilirsin cnm daha net göstermesini ve görmek isteyebilirsin.
gecegunduz Elis27 😬😅aslında bende öyle düşünüyorum ama işte okuduklarım aklımı karıştırıyor,biraz önce eşime öyle söylemiştim ben de konusu açılınca birde özele gidip bakalım dedik ):
Elis27 gecegunduz aynen cnm bende çok etkileniyorum hatta olumsuz şeylerde çıkıyor karşıma merak edip giriyorum etkisinden çıkamıyorum yani olumsuz şeyleri de okumama kararı aldım çünkü çok etkileniyorum korku oluşuyor içimde hep bir kuşku giriyor
gecegunduz Elis27 naberrr nasılsınnn kız biz bugün özele gittik , bacak arasını ve renkli ultrasonu gördük 🥹😘ayyy ablasına benziyor sanırımm
gecegunduz Obirtazeanneee yarın gidicem demişsiniz gittiniz mi dr haftanız da büyükmüş muhtemelen kesin olarak söyler ☺️
Obirtazeanneee gecegunduz evet canım benim Allah razı olsun inşallah sende sağlıklı mutlu alırsın kucağına
Elis27 gecegunduz çok şükür cnm iyiyim sen nasılsın maşallah cnm gözünüz ile de görünce ikna olmuşsun dur belki tabi düşünce degismiyir pek te olabiliyor bende öyleyim çünkü görmeme rağmen acaba mi diye düşünüyor insan
gecegunduz Elis27 bende iyiyim ☺️ yok kız gözümle gördüm ya ikna olmadım değil 😅ben sadece bacak arasını tam görememiştim ondan şüphe etmiştim :)
Elis27 gecegunduz ben özele her gittiğimde görüyorum cnm hem renkli hem normal 😁😁😁 ailelere söylediniz mi bari
gecegunduz Elis27 yaa ne güzel ,renkli devlette göstermiyorlar burda özelde gördük onu da , evet kız çoktan söylemiştik 😅😅niyetim cinsiyeti öğrendikten sonra söylemekti ama tutamadık kendimizi 😅
Eesraaa34 Kızlar ben ikili üçlü testler yaptırmadım bugün detaylıya girdim her şey olması gerektiği normal dedi . Ama tabi ilerleyen aylarda ne olur bilmem falan dedi. Bir şey olsa görürdü demi
gecegunduz Eesraaa34 merhaba bende hiç bir test yaptırmadım ayrıntılı usg de her şey yolundaydı normaldi ,bence Allah korusun bir şey olsa görürdü çünkü tüm detaylarına bakılıyor
Elis27 gecegunduz 😁🥳 insan saklayamiyor siz yine iyi sakladıniz cnm ben devlette hiç görmüyorum zaten renkliyi geçtim sadece Dr bakıyor o kdr o görüyor oda en fazla 2 3 dk süruyor
Elis27 gecegunduz renkli veriyor ama bacak arası yok yüzü falan görünüyor işte cnm 🙃 3 4 tane veriyor bizimkide
Ebru_ebru gecegunduz Canım bende yurtdışındayım 2 defa gittim şuana kadar doktora.15 haftada erkek dedi baktı hemen hiç göstermedi bile bize yarın da detaylı ultrasyon var bakalım nasıl geçecek ultrasyon fotosu verdi mi size ?
gecegunduz Ebru_ebru devlet ultrason vermedi ,biz bugün hem bacak arasını hem de renkli için özel hastaneye gittik özelde veriliyor ultrason